Akciófigyelő: A világ egyik legjobb stratégiája ingyenes az Epic Games Store-ban

Akciófigyelő: A világ egyik legjobb stratégiája ingyenes az Epic Games Store-ban

Fagyos hangulatban telhetnek a percek a legújabb heti ingyenes Epic játékkal.

Nem szereti mostanában elárulni az Epic Games, hogy milyen ingyenes játékkal készülnek a következő hétre. A MEGA Sale indulása óta folyamatosan egy hatalmas széf tűnik fel a Store-ban, amely mögött csak megtippelni lehet, hogy mi rejtőzik. Szerencsére csütörtökön 17:00-kor mindig lehull a lepel, most sint ez másképp. A következő hét napban teljesen ingyen lehet a tiétek a Frostpunk, az egyik legegyedibb stratégia az elmúlt évekből.

Frostpunk

2018-ban dobta piacra a 11 bit studios csapata a túlélésre épülő stratégiai videójátékát, a Frostpunkot. Az emberiség utolsó csoportjai összegyűltek, hogy közösen próbáljanak túlélni a Föld egyetlen városában. A mínuszfokok azonban nem segítenek abban, hogy egyszerű legyen ez a feladat. Ahogy hűl le a levegő, úgy lesz egyre nehezebb megszerezni a napi betevőt, kihívást jelent kibányászni a tüzeléshez szükséges szenet, valamint az épületek sem tudnak működni a cudar körülmények között. További csavar az infrastruktúra menedzselése mellett, hogy polgármesterként törvényekkel szabályozhatjátok a lakosság mindennapjait. Bevezethetitek a gyerekmunkát, valódi hatalmat adhattok a csendőrök kezébe, elvehetitek minden örömét a polgároknak a túlélés érdekében. Rengeteg buktatója van minden egyes kampánynak, ezért ha szeretitek a kihívást, akkor garantáltan a Frostpunk lesz az egyik kedvencetek.

Az ingyenes Frostpunk videójátékot június 10-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá nulla forintért az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha a Frostpunkkal?