Hibátlan meccsel kezdte meg a BP5 az ESEA Advanced rájátszását

Hibátlan meccsel kezdte meg a BP5 az ESEA Advanced rájátszását

A FATE csapata nem volt nagy ellenfél coolioéknak.

Nem volt egyszerű, de végül csak összejött. Továbblőtte magát a Budapest Five az ESEA Advanced 37. szezonjának rájátszásába, pedig volt pár hét, amikor nem állt túl jól a csapat. Szerencsére a legjobbkor kapták össze magukat és pár győzelem bezsákolásával máris a legjobb 16 között voltak.

Tegnap este már el is kezdődött a rájátszás, első ellenfelük a FATE volt. Nem könnyű csapatként él memóriánkban a FATE, a Budapest Five helyzetét pedig még mindig sokszor nehezítheti, hogy továbbra sem fix a felállásuk, mar még mindig próbaidős.

Sok szurkoló nagyon örülne, ha a bolgár játékos hivatalos is csatlakozhatna a csapathoz, hiszen eddig úgy tűnik, hogy hétről hétre, meccsről meccsre erősebbek együtt. Ezt láttuk tegnap is.
Mirage-t korábban is sokat láttuk a BP5 részéről, de újfent egyre inkább működik a játékuk a pályán. Eltűntek a régi hibák, az elhamarkodott, buta döntések, a pontos precíz játék pedig úgy tűnik meghozza a gyümölcsét. 

A 16-11-es BP5 győzelmet hozó Mirage után azonban az az Overpass következett, ami sokáig a csapat első számú banja volt. Azóta sok víz lefolyt már a Dunán és fleavék is egyre nagyobb hangsúlyt helyeznek az egészen kiegyensúlyozott pályára, amin ha kellően erős játékot tudnak felépíteni, sok csapatot meglephetnek vele.

Tegnap este a FATE ötösét sikerült. A bolgár csapat egyik legjobb pályájáról beszélünk, a BP5 azonban egy percig sem volt hajlandó lemondani a arról. A pisztoly és iskolakörök a FATE neve mellett landoltak, ez volt az egyetlen alkalom, amikor vezettek a pályán. 0-3-ról jöttek meg a BP5 körök, 3-3- után pedig már egyszer sem tudtak visszavenni a vezetést a bolgárok.

a rájátszás ágrajzának felő ága (forrás: hltv.org)

16-11 után 16-12-re nyert a BP5, ezzel pedig már a mérkőzést is bezsákolták, 2-0-ra. Remek kezdés ez a rájátszásban és reméljük, hogy a folytatás is hasonló sikereket hoz majd. Következő ellenfelük az ENTERPRISE és az ONYX összecsapásának győztese lesz, egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor, de az biztos, hogy az Esport1 stábjával élőben követhetitek majd a meccset.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!