Újabb legendás játékost veszített el a CS:GO a VALORANT javára

Újabb legendás játékost veszített el a CS:GO a VALORANT javára

Új fejezetet nyitott életében a kétszeres Major győztes NBK.

Nathan Schmitt vagy ahogy mi ismerjük NBK, a napokban valami új, izgalmas bejelentést ígért Twitteren. Persze mindannyian arra gondoltunk, hogy új csapatot talált magának, de az is benne volt a pakliban, hogy a DBL Poney felállásának valamilyen komoly szervezethez való átigazolásáról ad majd hírt. Sajnos nem így történt.

A várt bejelentés tegnap este megérkezett, de a CS:GO rajongóknak csalódniuk kellett. NBK karrierjében új fejezet indult, de azt már nem a CS:GO-nak, sokkal inkább a Riot Games lövöldéjének, a VALORANT-nak szenteli.

Több, mint 10 évnyi CS után, hiszen NBK még a Source-ban kezdte, játékot váltott a francia legenda, aki számtalan csapatot hozzásegített már a Counter-Strike legnevesebb bajnoki címeinek megszerzéséhez. Legemlékezetesebbek a korai évei, amikor még a Very Games, az LDLC és az EnVy színeiben játszott. Aktuális csapatával azokban az időkben mindig a legjobbak között volt és két Major bajnoki címét is akkor szerezte.

“Mindent elértem már, a helyi LAN-októl kezdve a Major győzelmekig. Végig másztam a  ranglétrát és felértem már a csúcsra is. Éltem meg nagy csalódásokat és édes győzelmeket. A CS-nek szenteltem az életem és mindent meg is kaptam tőle. Most azonban ideje valami változásnak, valami újnak” - mondta NBK bejelentését követően.

NBK az eddigi talán legismertebb és legeredményesebb profi, akit elveszített a CS:GO. Azt azonban még nem tudjuk pontosan, hogy hol folytatja. Esetleges új csapatáról még csak pletykák sem keringenek, csupán az biztos, hogy ezentúl a VALORANT mezőnyében láthatjuk majd őt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!