Gaming: Egy leaker szerint ekkor jelenhet meg a GTA VI

Gaming: Egy leaker szerint ekkor jelenhet meg a GTA VI

Milliók várják világszerte, hogy végre a Rockstar Games piacra dobja a legendás GTA sorozat hatodik számozott folytatását, de egy szivárogtató szerint még nagyon sokat kell várni a megjelenésre.

A világ legvártabb videójátékainak listáján előkelő helyet foglal el a GTA 6, avagy a Grand Theft Auto sorozat legújabb epizódja. Egyelőre konkrét információkat még nem adott ki a projektről a Rockstar Games, de ez nem jelenti azt, hogy a pletykák ne keringenének az interneten. A legújabb szivárgások a lehetséges megjelenési dátumot érintik, amely az egyik legfontosabb tényező az új GTA kapcsán. Tom Henderson szerint a 2022-2023-as leakeknek nem érdemes hinni, a véleménye szerint várhatóan 2024-2025-ig biztosan nem kell arra számítani, hogy játszhattok a GTA VI-tal.

Mit kell még tudni a GTA VI-ról?

Henderson szerint a megjelenési dátum csak egy dolog, ezen kívül megemlítette azokat a konzolokat és platformokat, amelykre a Rockstar Games remélhetőleg fejleszti az új GTA-t. Állítása szerint kizárólag a jelen generációs konzolokra készül a program, valamint PC-kre. Ez azt jelenti, hogy a PlayStation 5-nél és Xbox Series S/X-nél korábbi konzolgenerációk tulajdonosai nem számíthatnak arra, hogy játszhatnak a GTA 6-tal. Az egész fejlesztési procedúrához még annyit tett hozzá a leaker, hogy a Rockstar Games mindent megtesz az alkalmazottjaiért. Ez azt jelenti, hogy nem kell óriási mennyiségű túlórára számítania a programozóknak, nincsenenk teljesíthetetlen határidők, egyszerűen az élhető munkakörülményekre törekszik a vezetőség. Ennek következménye, hogy a "jó munkához idő kell" szlogen érvényesül a csapatnál, vagyis szépen, lassan, de biztosan haladnak a cél felé, ami a Grand Theft Auto VI első teljes verziójának debütálása.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Rockstar Games)

Kövess Minket!