Supermanre utalhat a Fortnite új szezonjának teasere

Supermanre utalhat a Fortnite új szezonjának teasere

Az idegenek látszólag átveszik az irányítást a Fortnite térképe felett a következő szezonban, de biztos, hogy tényleg annyira idegenek lesznek?

Pár tíz óra van már csak hátra a Fortnite aktuális szezonjából, az Epic Games-nél pedig ennek megfelelően zajlik a promózás. Ahogy tették azt a Fortnite aranykorában is, minden nap kiadnak egy teasert, melyek jelenleg rövid animációs videók formájában valósulnak meg. Az első jelek a játékban jelentek meg gabonakörök formájában, majd érkezett az első tweet is. Találgatások szerint egy weapon charm, egy új consumable item és egy új fegyver látható rajta.

Közben FireMonkey posztolt arról, hogy a játékbeli gabonakörök a valóságban is megjelentek, az Epic Games ismét irl marketingre adta a fejét.

Ezután már mindenki nagyon várta a mai teasert, mely óraműpontossággal meg is érkezett, ezúttal pedig egy gitár, egy szemüveg és egy újabb fegyver volt látható rajta. A szemüveg azonban könnyen lehet, hogy nem egy sima szemüveg, ugyanis a poszt mellé írt szöveg Twitteren így hangzik:

"Az arcra helyezve ez a furcsa műanyag eszköz felismerhetetlenné tesz minket."

Na, és ki volt az a szuperhős, aki képes volt megóvni a hétköznapi énjét egyetlen szemüveg segítségével? Természetesen Superman!

Ezután már főleg tűkön ülve várják a Fortnite rajongók a következő teasert.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!