Hirdetés

5 éves az Esport1, ünnepelj velünk, indul az 55 napos nyereményözön!

55 napon keresztül rendszeres nyereményekkel és garantált ajándékokkal várunk titeket az Esport1.hu-n.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Rainbow Six: Siege European League 2021

Vitality vs. unKnights

Hirdetés

Nehéz elhinni, de már az ötödik születésnapjához közelít az Esport1.hu. 2016-ban azzal a céllal jött létre az oldal, hogy az e-sport magyar érdeklődői számára érdekes, naprakész információkat szállítson, az évek során pedig más folyamatok is elindultak! Ilyen például az oldal regisztrációs lehetősége, az Esport1 közösség, mellyel létrejött, hogy Ti, kedves olvasók az aktivitásotokkal hűségpontokat gyűjtsetek, melyekkel aztán szuper nyereményjátékokon vehettek részt! Ötödik születésnapunkat megünnepelve egy brutális nyereményözönnel készültünk Nektek!

55 nap? Mettől meddig?

Június 9. és augusztus 2. között minden nap kerülnek fel új nyeremények, ajándékok az oldalra, amelyeket megnyerhettek! Az első darabok már elérhetőek, irány a piac!

Milyen ajándékok?

Napi, és heti nyeremények, valamint garantált ajándékok is lesznek, és természetesen egy szuper főnyereménnyel tesszük fel a diadémot az esemény fejére. Rengeteg játékkulcs, LoL-os ajándék és CS:GO skin is vár rátok!

Hogyan vehetek ebben részt?

Ha még nincs, regisztrálj egy Esport1 felhasználót ITT, ha ez megvan, akkor nincs más dolgod, mint várni, hogy megjelenjenek a küldetések, és a piaci termékek!

Milyen időpontokban érdemes figyelni?

Röviden: Mindig! De, hogy kicsit konkrétabbak legyünk...

  • A napi nyeremények minden nap reggel 9 órakor jelennek meg napi küldetések formájában! Vedd fel a küldetést, teljesítsd a feladatokat, és várd ki a sorsolás eredményét!
  • A heti nyeremények mindig hétfőn válnak elérhetővé, és a következő hét hétfő reggelig lehet rájuk nevezni a piacon vásárolt szelvények formájában! (Kivéve az esemény indulásának számító első heti nyereményt, az szerdától indult.)
  • A garantált ajándékokból mindig szerdán jelenik meg egy adag az Esport1 Piacon, és aki kapja, marja! Fontos viszont megemlíteni, hogy egy adott garantált ajándékból ugyanaz a személy csak egyet tud feloldani, így többen is kapnak erre lehetőséget.
  • A főnyeremény leleplezésével pedig még egy nagyon kicsit várunk... wink

Annak érdekében viszont, hogy tényleg soha ne maradj le semmiről, nézz fel minden nap az Esport1 Közösség vadonatúj aloldalára, ahol minden fontos információt azonnal megtalálhatsz!

Köszönjük, hogy az elmúlt években velünk voltatok, rengetegen mind az 5 évben, és reméljük, hogy ez a következő 50-ben sem fog változni!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés