LoL: Prestige skint kap Zed, bemutatták az új Astronaut hőskinézeteket

LoL: Prestige skint kap Zed, bemutatták az új Astronaut hőskinézeteket

Öt új hőskinézetet mutatott be a Riot Games, amelyek a 11.13-as frissítéssel érkeznek meg a League of Legendsbe.

Örülhetnek azok a játékosok, akik Corkit, Maokait, Rammust és Veigart részesítik előnyben, ugyanis ez a négy hős hamarosan Astronaut gúnyában tündökölhet az Idézők szurdokában. Ha ez nem lenne elég, akkor itt van a PROJECT: Zed Prestige Edition, a második olyan PROJECT hőskinézet, amelyikből elkészül a Tekintélykiadás. Az előzőt Sylas kapta, utóbbit Zed, és mivel mindkét mides jelenleg abszolút a legjobbak közé tartozik, jó eséllyel találkozhattok majd ezekkel a különleges skinekkel a következő hetekben lejátszott meccsek során.

Astronaut Corki - 1350 RP

Astronaut Maokai - 1350 RP

Astronaut Rammus - 1350 RP

Astronaut Veigar - 1350 RP

PROJECT: Zed Prestige Edition - 100 tekintélypont

Nem szállt el az új hőskinézetek árazásával a Riot Games, mindegyik megkapta az epikus besorolást, vagyis az 1350 RP-s érat. Ha a PROJECT: Zed Tekintélykiadásra fáj a fogad, akkor ideje elkezdeni a tekintélypontok összegyűjtését, erre kiváló lehetőséget nyújt a jelenleg futó PROJECT esemény.

Az alábbi galériában chromákat, splash artokat és még több képet találtok az új skinekről!

Az új hőskinézeteket, valamit az egyéb extra kozmetikai tartalmakat a PBE-n, a League of Legends hivatalos teszt szerverén már kipróbálhatjátok.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.