Retro: Emlékeztek még? Hivatalos dokumentumból derült ki a FIFA szkript létezése!

Retro: Emlékeztek még? Hivatalos dokumentumból derült ki a FIFA szkript létezése!

Amit sokáig csak sejteni lehetett, az egyszer csak tényleg kiderült, bár még ezek után sem minden fekete és fehér.

Jó néhány éve keringett már egy pletyka a közösségben, ugyanis sokan azt állították, hogy létezik az élő scripting. Ez gyakorlatilag egy háttérben futó program, ami alakítja a játékosok képességeit a mérkőzés eredményének manipulálása érdekében - és emiatt egyébként több ízben be is perelték az EA Sportsot, és azt állították akkor, hogy a kiadó jogtalanul képes megváltoztatni a játékmenetet.

A FIFA rajongók azóta már megvannak győződve arról, hogy a FIFA-sorozat Ultimate Team módjában valóban létezik a scripting. Időközben több gyanúsan utaló jel is előkerült az internet mélyéről, és gyakorlatilag azonosították is a jelenséget, a programrészlet pedig nem más, mint a dinamikus nehézségi korrekció avagy angolul DDA. A FIFA játékosai szerint ez a „DDA” kód képes megváltoztatni az esélyeket, valamint a játékosok statisztikát. De ez továbbra is csak egy feltételezés, mivel bizonyítani senki sem tudta ezidáig, a fejlesztők pedig egyértelműen tagadták a meglétét. Az alábbi cikkünkben foglaltuk össze, hogy mi buktatta le végérvényesen a céget, bár az EA azóta sem volt hajlandó beismerni a dolog létezését:

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!