Akciófigyelő: Ezen a héten ismét két játékot ad ingyen az Epic Games

Akciófigyelő: Ezen a héten ismét két játékot ad ingyen az Epic Games

Eddig tartott az ínséges időszak, hamarosan újabb két játékot kínál ingyen az Epic Games Store.

A MEGA Sale utáni hetekben párban adta az ingyenesen letölthető játékokat az Epic Games Store, azonban a The Spectrum Retreattel megszakították ezt a jó szokásukat. Szerencsére csütörtöktől ismét dupla akcióval érkezik két program, amelyekért nulla forintot kell majd kifizetnetek. Mind az Ironcast, mind a Bridge Constructor The Walking Dead elsősorban a agytekervényeiteket mozgatja meg, ugyanis rengeteg logikai feladvány vár rátok.

Ironcast

A viktoriánis korszakba repít vissza ez az alkotás, azonban megfűszerezték a világot rengeteg steampunk elemmel. Az H.G Wells és Jules Verne hagyományaira építkező programban számos logikai feladvány vár rátok, amelyek mellett a rogulite stílus jelenik meg. Nehéz pontosan körülírni, hogy mit is szerettek volna létrehozni a Dreadbit fejlesztői, de mindenképp érdemes lecsapni majd rá, ugyanis nagyon egyedi és különleges élményben lehet részetek.

Bridge Constructor The Walking Dead

A The Walking Dead nevével fémjelzett logikai játékban a hídépítés rejtelmeibe nyerhettek betekintést. A zombik elpusztításához a fizikai alapjait kell felhasználnotok, azonban itt kimerül minden egyedisége a programnak. A csoszogó halottak rongybabaként pusztulnak el újra a rájuk zuhanó buszoktól, ami kifejezetten szórakoztató időtöltés néhány órán keresztül. Csodát ne várjatok ettől a szimulátortól, de ha szerettétek a The Walking Dead világát, akkor kötelező kipróbálnotok.

Az ingyenes Ironcast és Bridge Constructor The Walking Dead videójátékokat július 1-jén, délután 5 órától adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Steam)

Kövess Minket!



Te láttál már az eredeti The Walking Dead sorozatból részeket?