Akciófigyelő: Egy 2021-es videójáték lehet ingyen a tiéd

Alig néhány napja jelent meg ez a különleges játék, máris ingyen a tiéd lehet.

2021. június 19-én tűnt fel először Steamen az AI mainland Game studio videójátéka, a Dream Time. A Bluedio játékfejlesztésért felelős csapatának alkotása egyszerre működik kalandjátékként, felfedezős programként és egy könnyed RPG-ként. Most az Indiegala jóvoltából teljesen ingyen lehet a tiéd ez a program, amiért más platformon több, mint 3000 forintot elkérnek.

Dream Time

A Dream Time játékmenete különböző logikai feladványok megoldására épül, amelyeken keresztül megismerheted Leo élettörténetét. Összesen öt fejezetben keresheted a kihívásokat, amelyekből akad bőven. A készítők mindent megpróbáltak, hogy a letisztult külsőségeket valódi, érzelmekre ható eseményekkel töltsék meg, amelyekben minden játékos számára elrejtettek valamit. A meseszerű grafika nem véletlen, mivel az indie program szereplője egy gyerek, aki szívesen mászik fel székekre, labdázik, épít különböző objektumokat és játszik a tűzzel. 

A Dream Time letöltéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegala oldalára, majd ellátogatni a játék oldalára. Miután sikeresen a könyvtáratokhoz adtátok, csak le kell tölteni, majd indulhat is Leo életének megismerése.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Steam)

Kövess Minket!



Neked van kutyád?