Akciófigyelő: Egy 2021-es akció-RPG lehet ingyen a tiéd

Akciófigyelő: Egy 2021-es akció-RPG lehet ingyen a tiéd

Minek fizetnél pénzt érte, ha ingyen is tiéd lehet ez a roguelike videójáték?

Elérkezett ismét az idő, hogy ellátogassatok az Indiegala Freebies oldalára. Egy 2021-es akció-RPG-re csaphattok le teljesen ingyen, azonban érdemes sietni, ugyanis csak a készlet erejéig osztogatják nulla forintért a Block Dungeont

Block Dungeon

A játék mögött álló fejlesztő kifejezetten az indie piacra gyártja az újabb és újabb programjait. A Classic Tanks 2020 és a Skull Rogue után megérkezett a Block Dungeon, a roguelike akció-RPG, amelyben véletlenszerűen generált pályákon kell megküzdeni az ellenfelekkel. Mindeközben folyamatosan fejleszthetitek a fegyverzetet és a páncélt, amelyből összesen harminc különböző változat érhető el. Nagyon minimalista az egész megvalósítás, de mind a grafika, mind a játékmenet kifejezetten jóra sikerült, így érdemes tenni egy próbát vele, ha egy új indie címet szeretnétek pörgetni néhány órán keresztül. Steamen a játék jelenleg többségében pozitív kritikát kap a felhasználóktól, ez is mutatja, hogy a Gnelf nem végzett félkész munkát.

A Block Dungeon letöltéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegala oldalára, majd ellátogatni a játék oldalára. Miután sikeresen a könyvtáratokhoz adtátok, csak le kell tölteni, majd indulhat is a kazamaták kitakarítása.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti szoktatok játékokat értékelni Steamen?