Fortnite: Egy sportlegenda saját skinjével bővülhet a játék

Fortnite: Egy sportlegenda saját skinjével bővülhet a játék

A szivárogtató szerint egy küldetéssorozatot kell majd teljesíteni ezért a különleges kinézetért.

Nem az első alkalom lenne, hogy egy világsztár sportoló saját skint kap a világ legnépszerűbb battle royale játékában. A Fortnite kinézetek között összesen három futballista saját skinje érhető el, Neymar Jr.-é, Harry Kane-é és Marco Reusé. ShiinaBR leaker szerint hamarosan LeBron James, az aktív kosárlabdázók közül a legnépszerűbb és legsikeresebb legenda kap majd saját skint az Icon Series részeként.

LeBron "The King" James, az NBA (egyik) legjobbja

Hosszú órákat lehet vitatkozni arról, hogy LeBron milyen helyet foglal el a valaha volt legjobb kosárlabdázók listáján. Ami biztos, hogy nála nagyobb befolyással csak Michael Jordan rendelkezik, akinek a neve beleégett a popkultúrába. James követői bázisa nagyjából egy tucatszor nagyobb, mint Magyarország teljes lakossága, közelébe nem tud érni senki a jelenleg aktív NBA játékosok közül. Óriási üzlet kerekedhet ki belőle, hogy az Epic Gamesnek sikerült a legendát meggyőznie erről az együttműködésről. 

Hogyan lehet a tiéd majd a LeBron James Icon Series skin?

A szivárogtató szerint a King's Bling küldetéssorozattal lehet majd megszerezni a kinézetet, valamint egy további extra arany színben úszó glider ütheti a markotokat.

Egyelőre még az Epic nem erősítette meg a LeBron James skin érkezését, de a következő napokban ez bármikor megtörténhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Epic Games)

Kövess Minket!



Neked megvannak a focis Fortnite skinek (Neymar, Kane, Reus)?