100 ezer dolláros versenyre kapott meghívást torzsi és a mouz NXT

100 ezer dolláros versenyre kapott meghívást torzsi és a mouz NXT

Nem fognak unatkozni torzsiék az elkövetkező hetekben sem.

Torzsás "torzsi" Ádám és a mouz NXT rendíthetetlenül halad előre a Pinnacle Cup 2. felvonásában. A verseny első szakaszából két gyors győzelemmel már az első napon továbbjutottak, most pedig a svájci rendszerű második szakaszban küzdenek. 3 győzelem a továbbjutást, 3 vereség a kiesést jelenti számukra, jelenleg pedig 1-1 a mérlegük. Holnap a Lyngby Vikings ellen lépnek szerverre, miközben már akár a következő versenyükre is készülhetnek.

A WePlay! ugyanis bejelentette az Academy League névre hallgató versenyét, ami kifejezetten az egyes szervezetek utánpótlás csapatainak nyújt fejlődési és versenyzési lehetőséget. A mouz NXT is meghívást kapott a versenyre, ahol összesen 100 ezer dollárt osztanak majd szét a 8 résztvevő csapat között.

Díszes társaságban bizonyíthatnak torzsiék, hiszen 8 tier 1-es csapat utánpótlás alakulatával állnak majd szemben. A mouz NXT mellett ugyanis ott lesz a versenyen a Na'Vi Junior, a VP.Prodigy, a BIG Academy, a Young Ninjas, az Astralis Talent, a Furia Academy és a hamarosan megalakuló, de még ismeretlen Fnatic Rising is.

Az Academy League az IEM Köln után, július 19-én kezdődik és egészen augusztus 8-ig tart majd. Természetesen egy online csoportkörrel indul majd a verseny, de a legjobbak egy kijevi LAN-on bizonyíthatják majd tehetségüket augusztus utolsó napjaiban.

A mouz NXT teljes felállása:

  • Torzsás "torzsi" Áddám
  • Kamil "siuhy" Szkaradek
  • Hubert "Szejn" Światły
  • Jon "JDC" de Castro
  • Dorian "xertioN" Berman
  • Dennis "sycronecs" Nielsen (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!