Torzsi: Mindent meg fogunk tenni azért, hogy kihozzuk a legtöbbet ebből a csapatból!

Íme torzsi új csapata, a legendás mousesports legújabb utánpótlás felállása.

Lassan egy hónapja, hogy Magyarország legsikeresebb CS:GO csapata, a Budapest Five bejelentette, kivásárolták egyik legerősebb játékosukat. Azóta is mindenki azt találgatta, hogy hová igazolhat Torzsás "torzsi" Ádám, de mindenki csak a sötétben tapogatódzott.

Most azonban végre vége a találgatásoknak, torzsi pár napja már bejegyzésében tudatta, hogy hamarosan jönnek a várva várt információk, most pedig meg is érkeztek. A fiatal magyar mesterlövészt a mousesports vásárolta ki a Budapest Five csapatából, méghozzá a frissen útjának indult mousesports academy csapatába, a mouz NXT-be!

A mousesports mindig is fontosnak tartotta és persze az élen is jártak a profi e-sportolók kinevelésében. Elég ha csak arra gondolunk, hogy a FaZe, majd a G2 bosnyák sztárja, NiKo is a mouz zászlaja alatt nevelkedett. Az NXT most ezt emeli a négyzetre, hiszen a nagy csapatba felhozni egy fiatalt mindig is veszélyes volt, az utánpótlás csapatban viszont ténylegesen azzal foglalkozhatnak, hogy a fiatal tehetségekből a tier1 CS:GO következő sztárjait neveljék.

"Nagyon hálás vagyok és örülök ennek a lehetőségnek, izgatottan várom az elkövetkezendő időszakot. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy kihozzuk a lehető legtöbbet ebből a csapatból és remélem sikerülni is fog!" -nyilatkozta torzsi nekünk a bejelentést követően.

Fiatal és tehetséges játékosokat igazoltak le, akik között ott van a magyar AWP-s is. Izgatottan várjuk a csapat bemutatkozását és az ellőttük álló heteket, hónapokat, éveket. Korai még ilyet kívánni, de igazán örülnénk, ha idővel DeadFox után torzsi Major matricákat is gyűjthetnénk.

A mouz NXT teljes felállása:

  • Torzsás "torzsi" Áddám
  • Kamil "siuhy" Szkaradek
  • Hubert "Szejn" Światły
  • Jon "JDC" de Castro
  • Dorian "xertioN" Berman
  • Dennis "sycronecs" Nielsen

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!