MI Kihívás: Holnap sorsolás, már csak néhány órád van nyerni egy PS5-öt!

MI Kihívás: Holnap sorsolás, már csak néhány órád van nyerni egy PS5-öt!

Július 8-án gazdára talál az első PlayStation 5 konzol, amelyet a MI Kihívással nyerhetsz meg, siess, hogy te legyél a szerencsés.

Alig néhány óra van már csak hátra a Digitális Jólét Program által életre hívott Mesterséges Intelligencia Koalíció óriási nyereményjátékának első sorsolásáig. Az MI Kihívás teljesítésével bekerülsz egy kalapba, ahonnan július 8-án kihúzzák majd azt a szerencsést, aki gazdagabb lesz egy PlayStation 5 konzollal. Még ma csináld végig az online kurzust, ismerkedj meg az MI alapjaival és add meg magadnak az esélyt, hogy nálad landoljon a PS5!

Hogyan nyerheted meg a PlayStation 5 konzolt és az RTX 3060-as, valamint GTX 1660 SUPER videokártyákat?

  1. lépés: Regisztrálj az MI kihívásra és pipáld be a nyereményjáték checkboxot!
  2. lépés: Végezd el az MI Kihívás kurzust, amiről kapsz egy tanúsítványt a végén!
  3. lépés: Várd a sorsolást!

Mit kell tudni az MI kihívásról, miért éri meg elvégezni a kurzust?

A négy fejezetből álló online kurzus során megismerheted a mesterséges intelligencia alapfogalmait, az eredetét, a jelenlegi trendeket. Az etikai kételyek alapos körbejárása, ezen kérdések megválaszolása szintén az oktatóanyag részét képezi. A kurzus számos felhasználási eset bemutatásával világít rá a technológia által kínált gyakorlati előnyökre. Foglalkozik az MI jogi aspektusával, társadalomra gyakorolt hatásaival és számos alkalmazási területet mutat be a mindennapi életből. Sikertörténetek és esettanulmányok révén fedezteti fel az MI széleskörű alkalmazási lehetőségeit az iparágakban, miközben körképet ad Magyarország mesterséges intelligencia stratégiájáról és a Mesterséges Intelligencia Koalíció munkájáról.

Az MI kihívás nyereményjáték szabályzatát itt olvashatod, az adatkezelésről itt találsz információkatFontos fejben tartanod, hogy a kurzus elvégézésére a regisztrációtól kezdődően két hét áll rendelkezésedre!

Milyen nyeremények üthetik a markod, ha teljesítetted az MI kihívást?

A játékosok között kisorsolnak két darab PlayStation 5 játékkonzolt, egy GeForce GTX 1660 SUPER és egy GeForce RTX 3060-as videokártyát

Játssz és tanulj egyszerre, vár rád az MI kihívás!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik nyereménynek örülnél a legjobban az MI Kihíváshoz kapcsolódó játékban?