Akciófigyelő: Mát töltheted az Epic Games legújabb ingyenes játékait

Ismét két ingyenes játékkal kedveskedik az Epic Games Store minden felhasználójának.

Hőségriadót rendeltek el egészen péntek éjfélig, ugyanis a napi középhőmérséklet egymást követő három napon elérte a legalább 27 Celsius-fokot. Ilyen melegben érdemes benyomni a légkondit, bekészíteni több liter folyadékot (lehetőleg vizet), majd pöröghetnek az Epic Games Store legújabb, hétről hétre változó ingyenes játékai. Limitált ideig az Ironcast és Bridge Constructor The Walking Dead videójátékokat adhatjátok hozzá az Epic fióktokhoz nulla forintért, ha szeretitek a logikai programokat, akkor ne szalasszátok el az akciót.

Ironcast

A viktoriánis korszakba repít vissza ez az alkotás, azonban megfűszerezték a világot rengeteg steampunk elemmel. Az H.G Wells és Jules Verne hagyományaira építkező programban számos logikai feladvány vár rátok, amelyek mellett a rogulite stílus jelenik meg. Nehéz pontosan körülírni, hogy mit is szerettek volna létrehozni a Dreadbit fejlesztői, de mindenképp érdemes lecsapni majd rá, ugyanis nagyon egyedi és különleges élményben lehet részetek.

Bridge Constructor The Walking Dead

A The Walking Dead nevével fémjelzett logikai játékban a hídépítés rejtelmeibe nyerhettek betekintést. A zombik elpusztításához a fizikai alapjait kell felhasználnotok, azonban itt kimerül minden egyedisége a programnak. A csoszogó halottak rongybabaként pusztulnak el újra a rájuk zuhanó buszoktól, ami kifejezetten szórakoztató időtöltés néhány órán keresztül. Csodát ne várjatok ettől a szimulátortól, de ha szerettétek a The Walking Dead világát, akkor kötelező kipróbálnotok.

Az ingyenes Ironcast és Bridge Constructor The Walking Dead videójátékokat július 15-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te hogy védekezel a hőség ellen?