Akciófigyelő: Egy újabb 2021-es RPG lehet ingyen a tiéd

Apokaliptikus, sötét középkori stílusban megalkotott akció-RPG vár rád teljesen ingyen.

Az Indiegala - Freebies oldala ezúttal az RPG-k műfaját helyezte előtérbe, ugyanis a legújabb ingyenes videójáték ebbe a kategóriába sorolható be. A készlet erejéig nem kell fizetned egyetlen forintot sem a Lawless Lands - Unrest DLC-ért, ami bár extra tartalom a Lawless Lands játékhoz, önállóan futtatható. A Steamen jelenleg akciósan 4,83 €-t, azaz nagyjából 1700 forintot kérnek el érte, ennyit spórolhatsz, ha közvetlenül letöltöd a Freebies oldaláról.

Lawless Lands - Unrest DLC

A Corrosive Studios csapata 2021 májusában dobta piacra az elég jóra sikerült Lawless Lands folytatásának tekinthető Unrest DLC-t, amely új sztorival, karakterekkel, küldetésekkel, felszerelésekkel, ellenségekkel és helyszínekkel várja a gamereket. A főbb szerepekben Kolyask és Ridina tűnik fel, őket irányíthatod a küldetések során, amelynek elsődleges célja a haza megvédése. Több órányi szórakozást ígér a kaland, amelynek több, mint harminc kiegészítő questje mélyíti tovább a történetet. Le sem tagadhatná a Lawless Lands, hogy indie címként próbáltak betörni a gaming világba, azonban ez nem feltétlen jelent hátrányt. Mivel egyetlen forintot sem kérnek el érte, mindenképp érdemes kipróbálni, ha szereted a minimalista, de mégis szépen megrajzolt RPG-ket és nem zavar téged, hogy a 3D-s környezetet itt nem találod meg.

A Lawless Lands - Unrest DLC letöltéséhez nincs más dolgod, mint regisztrálni az Indiegala oldalára, majd ellátogatni a játék oldalára. Miután sikeresen a könyvtáratokhoz adtátok, csak le kell tölteni, majd kezdődhet a harc a haza megvédésért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Steam)

Kövess Minket!



Te milyen fegyverrel harcolnál, ha egy RPG főhőse lennél?