Tényleg ingyenes lehet a Pro Evolution Soccer 2022

Hamarosan bemutatja a Konami az új focis játékát, reménykedhettek, hogy ingyen játszhattok majd a PES 2022-vel.

Egy bennfentes információi szerint a heteken belül megjelenő Pro Evolution Soccer 2022 ingyenes formában kerülhet fel a legnagyobb online videójátékos áruházakba. Andy Robinson egy podcastben elárulta, hogy a Konami szeretné megreformálni a népszerű sorozatot, ennek lenne az egyik állomása, hogy teljesen ingyen játszhatnak majd vele a gamerek. Hivatalosan nem erősítette még meg a fejlesztő, hogy Robinson pletykái igazak-e, erre még a hivatalos bemutatóig várnotok kell.

Pro Evolution Soccer 2022

A FIFA sorozat legnagyobb riválisának legújabb epizódjáról egyelőre nem sokat tudni. Ami biztos, hogy sikerült megszerezniük a japánoknak a Napoli együttesét, így az olasz bajnokságból a Juventus és a Roma mellett egy újabb nagyágyú hiányzik majd lincencelt formában a FIFA 22-ből. 

Az Azzurrikon kívül még egy olasz csapat tárgyal a Konamival, egyelőre azonban részleteket nem tudni a háttérben folyó megbeszélésekről. Az interneten fellelhető források szerint az első hivatalos PES 2022 trailer július 21-én jelenhet meg, a játék maga októbertől érhető el teljes verzióban. 

A 13. IESF világbajnokságról további információkat az esportvalogatott.hu oldalon találtok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Konami)

Kövess Minket!