Akciófigyelő: Egy hatalmas platformer most ingyen a tiétek lehet

Akciófigyelő: Egy hatalmas platformer most ingyen a tiétek lehet

Ha szerettétek a klasszikus Mariót, akkor mindenképp csapjatok le erre az ingyenes platformerre.

Július második hétvégéjén sem maradtok ingyenes videójáték nélkül, ugyanis az Indiegala - Freebies jóvoltából nem kell fizetnetek az 8BitBoy platformerért, ameddig kitart a készlet. A hatalmas platformer egyértelműen a jobb indie címek közé tartozik, a rengeteg steames értékelés mutatja, hogy az AwesomeBlade fejlesztőcsapata bizony kitett magáért. Teljes áron közel 2000 forintot kéne kifizetnetek érte, azonban most itt egy lehetőség, hogy ingyen letöltsétek.

8BitBoy

A játék nevéből következik, hogy a '80-as és '90-es éveket idézi meg ez a program, amelyben a 8 bites fiúval kell végigugrálni a hatalmas világokat. Összesen 56 pálya vár rátok, amelyen 300-nál is több rejtett helyszínt fedezhettek fel. Csak a fő küldetésszál 8-12 órányi szórakozást ígér, ami nem kevés egy alapvetően ugrálásra épülő program esetében. A platformelemek közötti pattogás csak egy dolog, rengeteg ellenféllel és bosszal kell megküzdenetek, amelyekhez segítségetekre lesz egy rakat power-up. Ezek az extra fejlesztések segítenek abban, hogy ne legyen monton a játék még a sokadik órában sem. Teljes kontroller támogatást és 60 FPS-t ígérnek a fejlesztők, ami nem rossz egy 2014-es videójátéktól.

Az 8BitBoy letöltéséhez nincs más dolgod, mint regisztrálni az Indiegala oldalára, majd ellátogatni a játék oldalára. Miután sikeresen a könyvtáratokhoz adtátok, csak le kell tölteni, majd kezdődhet az ugrálás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Steam)

Kövess Minket!



Te játszottál már Mario játékkal?