S1mple a dánoknak szurkolt, boombl4 és electronic azonban még izgulhatnak az EB döntőért

S1mple a dánoknak szurkolt, boombl4 és electronic azonban még izgulhatnak az EB döntőért

Szerintetek boombl4-nak vagy electronicnak lesz igaza?

Az IEM Kölnön alatti nyitómeccsük előtt volt szerencsénk a Na'Vi csapatával beszélgetni. A nekik szegezett kérdések és a kapott válaszok egy részét már olvashattátok, ha nem tettétek, akkor IDE kattintva éritek el az interjú első felét, most kövekezzék a második.

Sokáig a Top 5 hely valamelyikén voltatok, most azonban már jó ideje a legjobb 2 között vagytok a HLTV ranglistán. Mit gondolsz, lesztek annyira kiegyensúlyozottak, hogy itt is tudtok maradni?

s1mple: "Mi minden tornához úgy állunk hozzá, hogy készek vagyunk nyerni, és amikor nem sikerül mindig feltesszük a kérdést, hogy mi volt a hiba? Mindig próbálunk fejlődni, de nagyon nehéz."

S1mple-höz és boombl4-hoz. Melyik csapat ellen akartok a leginkább játszani?

s1mple: "Azok ellen, akiktől kikaptunk korábban. Vitality, velük mindig nagyon izgalmasakat játszunk, nagyon nagyon jó agresszív játékosok, akik mindig tudnak valami újat húzni, Gambit ellen is jó lenne, de velük sokat játszunk, néha nagyon jó húzásaik vannak, de sokszor úgy érezzük inkább mi adjuk el azokat a játékokat."

boombl4: "Én nagyon rég óta nem voltam LAN-on, ezért én mindenki ellen szeretnék játszani, ami természtetesen lehetetlen. Szeretnék minnél többet, minnél több csapat ellen játszani, mert nagyon izgatott vagyok hogy végre LAN-on mutathatjuk meg mit tudunk."

Kérdés b1ad3-hez. Electronic nagyon régóta a csapat tagja, mennyire fix az ő pozíciója? 

b1ad3: "Electronicnak nagyon fontos szerepe van nálunk. Nagyon sok tapasztalata van és nagyon, nagyon érti a játékot. Tudja, hogy hogyan használja a külömböző játékosokat kritikus helyzetekben és ezért a körök közben meghatározó szerepe van. Ebből a képességéből a legtöbbet LAN-on tudod kiszedni, mert a legtöbb ember LAN-on egy kicsit fél megtenni olyan dolgokat, amiket ő nem. Electronic, s1mple, ők meg merik tenni és meg is csinálják a lehetetlent, mert megvan a tapasztalatuk, és szerintem ez az egyik legnagyobb előnyük."

Train kiesett a versenypályák közül, mennyire változtatja meg ez a játékotokat, a stílusotokat?

b1ad3: "Nem okoz gondot az új map, sokat tanulunk belőle és próbáluk a legjobban alkalmazkodni hozzá. Persze Trainen tapasztaltabbak vagyunk, de inkább más mapokra kezdtünk fokuszálni amióta Ancient aktív versenypálya lett."

Végül a legfontosabb kérdés. Vasárnap akkor lesz az EB döntő, amikor ti játszotok majd. Ukrajna már kiesett, kinek szurkoltok az EB-n?

s1mple: "Nehéz kérdés. Dániát szeretném látni a döntőben, az egész dolog ami Eriksennel történt, borzasztó, és talán ez adhat nekik egy kis extra motivációt. Ha nem ők, akkor Spanyolország, mert ők már voltak világbajnokok."

boombl4: "Olaszország, egyértelműen."

electronic: "Anglia, egyértelműen"

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek boombl4-nak vagy electronicnak lesz igaza?

  • 80 %
  • 20 %