Néhány órátok maradt csupán, hogy lecsapjatok az ingyenes The Witcher ajándékokra

Nektek hogy tetszett a Netflix The Witcher sorozatának első évada?

Fontos hétvégéje volt a CD Projekt Rednek és a The Witcher szériának. A napokban visszakerült a PS Store-ba a Cyberpunk 2077 és mindenki azonnal rákapott, ráadásul megrendezték az első WitcherCont is, ahol persze a lengyelek másik nagy IP-je, a The Witcher kapta a főszerepet.

Az online rendezvényen egyértelműen a Netflixes The Witcher sorozat 2. évadjának előzetese ütötte a legnagyobbat, de ne feledkezzünk el az ingyenes ajándékokról sem. GOG-on most költekezés nélkül húzhatjátok be az első The Witcher játékot, valamint több más ajándékkal is gazdagodhattok.

Egy egész digitális csomagot kaptunk a fejlesztőktől, benne két képregénnyel, egy The Witcher 3: Wild Hunt koncertfelvétellel és több Gwent lappal is. Az ajánlat már csak ma érvényes, ráadásul már csak néhány óráig. 

Ma este 7 óráig tudjátok megszerezni a csomagot, ha tehát lemaradtatok róla hétvégén, akkor most mindenképpen pótoljátok, mert holnaptól már nem lehet tiétek az ajándék. A digitális csomagra itt tudtok lecsapni, megszerzéséhez pedig pusztán egy GOG fiókra van szükségetek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!