A mai napon megműtik XANTARES kezét

A mai napon megműtik XANTARES kezét

A nyári szünet után remélhetőleg újult erővel tér majd vissza a török játékos.

Felemás eredményekkel zár mostanában a BIG, az IEM Köln alatt is voltak szép mérkőzéseik, elverték például a VP és a Liquid ötösét, de a rájátszásba már nem jutottak be. A legjobb 8 között sikerült "csak" zárniuk, a változó eredmények pedig talán betudhatóak XANTARES játékának is.

A török játékos mostanában mintha nem találná önmagát, mintha nem ugyanazt a XANTAREST látnánk, aki tavaly ilyenkor 30-as bombákat pakolt szinte mindenkire. Most már azt is tudjuk, hogy miért van ez. Az online versenyeken is többször láttuk már, hogy ha bootcampel a BIG, XANTARES körül néhány kör alatt óriási kéztörlő kupac halmozódik fel. A török játékos keze túlságosan is izzad, emiatt kényelmetül érzi magát, feszeng, ami miatt persze a játék sem megy úgy, ahogy kéne.

Bevallása szerint, többször is próbálkozott már botox kezeléssel, de az sem használt, így ma kés alá veti magát. XANTARES kezét ma megműtik, remélhetőleg gond nélkül, sikerrel zárul majd a beavatkozás és a későbbiekben nem fogja a keze eláztatni az egereket.
Az IEM Köln után nyári szünetre vonulnak a csapatok, így most arra is bőségesen lesz ideje a török játékosnak, hogy begyógyuljon a keze.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!