A Római Birodalom seregét terelgetjük az Indiegala új ingyenes játékában

A Római Birodalom seregét terelgetjük az Indiegala új ingyenes játékában

2500 Forintot spórolhatunk az új ajándék játékkal.

Indie játékokból sosem lehet elég, főleg akkor ha ingyen adják. Az AAA kategória mellett, jó ha vannak olyan könnyed játékok, amik egyszerűen kikapcsolják, pihentetik az embert, az indie játékok egy szeglete pedig pontosan ezt kínálja. Az Indiegala már hónapok óta csöpögteti az ajándékokat, most itt a legújabb ami egy tower defense játék, természetesen teljesen ingyen.

Defense of Roman Britain

A Római Birodalom leigázta Brittaniát, de persze a különböző törzsek még próbálnak ellenállni a római seregeknek. A játékban a mi dolgounk lesz megfékezni a hullámokban érkező ellenfeleket, sok-sok különböző egységgel, épülettel és fegyverrel, ahogy azt egy kivételes tower defense játékban illik.

A sztorin tengernyi zgalmas küldetéssel vezet át a játék, több, mint 60 pályát játszhatunk, több, mint 30 különböző ellenfélell típus ellen. A játék egyik igazi különlegessége pedig az időjárás és az évszakok váltakozása, ami nem csak a pályák kinézetére, de a játékmenetre is hatással van.

A játékra most teljesen ingyen csaphattok le az Indiegalán, de nem árt sietni, ezek az ajánlatok ugyanis általában csak egy hétig tartanak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!