Két ingyenes kalandjátékkal vár a GOG

Két ingyenes kalandjátékkal vár a GOG

Egyetlen forint elköltése nélkül lehet miénk a Syberia széria első két része!

A kalandjátékok a '90-es években élték aranykorukat, gondoljunk csak vissza a LucasArts remekműveire. The Secret of Monkey Island, Day of the Tentacle, Full Throttle. Ez a játékstílus azóta sajnos szinte teljesen eltűnt a köztudatból, lehet még találkozni a műfaj új képviselőivel a piacon, de koránt sem örvedenek már akkora népszerűségnek, mint anno.

Az utolsó igazán nagy kalandjáték, amiért mindenki odáig volt, az talán a 2002-es Syberia és annak két évvel későbbi folytatása volt. Benoît Sokal, a széria atyja egy igazán különleges és egy annál is izgalmasabb kalandot álmodott meg nekünk, ami még mind a mai napig a monitorok elé tudja szögezni az embert.

A reméljük hamarosan érkező Syberia: The World Before is az ő keze munkáját viseli majd, addig is újra nekifuthatunk a korábbi részeknek vagy ha kimaradtak az életetekből, akkor most pótolhatjátok azokat. A GOG ugyanis még picivel több, mint két napig ingyen adja a Syberia első és második részét.

A játék adatlapján kattintsatok a nagy zöld "Go to giveaway" majd a "Yes, and claim the game" gombra és máris tiétek mindkét játék. Egy GOG fiókra természetesen szükségetek lesz azok bezsákolásához.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!