Az első világháború csatamezőire vezet az Epic Games jövőheti ingyenes játéka

Az első világháború csatamezőire vezet az Epic Games jövőheti ingyenes játéka

Két igazi remekművet kapunk majd jövőhéten.

Úgy tűnik, az Epic Store újabban rászokott arra, hogy heti kettő ingyenes játékkal ajándékoz meg minket, hiszen az utóbbi hetekben mindig kettesével jöttek az ajándékok és nem lesz ez másként jövőhéten sem. Jövőhét csütörtökig még az Obductiont és az Offworld Trading Company c. játékot, két sci-fit szerezhetünk meg, jövőhéten viszont már más vizekre evezünk.

Ugyancsak két játékot kapunk majd, melyek közül a Defense Grid: The Awakening egy klasszikus tower defense, rengeteg izgalmas pályával, változatos egységekkel és egészen egyedi dizájnnal. A sci-fi vonal azonban itt végetér és a Verdun nem a jövőbe, hanem a múltba helyezi majd a játékosokat.

Az online csatákra fókuszáló FPS ugyanis egészen az első világháborúig repít bennünket vissza, ráadásul a megszokott, CoDos stílustól eltérően, jóval komolyabb hangvétellel és nyomasztó komorsággal. A fejlesztők igazán remekül dolgoztak, a Verdun remekül mutatja be a történelemkönyvekből ismert harcokat, ráadásul még magyar katonaként is játszhatunk benne.

A Defense Grid: The Awakening és a Verdun jövőhét csütörtöktől, délután 5 órától lehet majd a miénk, persze egyetlen forint elköltése nélkül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!