Akciófigyelő: Megérkeztek az Epic Store legújabb ingyenes játékai

Akciófigyelő: Megérkeztek az Epic Store legújabb ingyenes játékai

Íme a legújabb ajándékok az Epic Store jóvoltából.

Egyszerűen nem lehet eldönteni, hogy szervezzen-e magának programot az ember vagy ne. Egyik nap még 39 fok és hőségriadó van, az utca aszfaltján tojást lehet sütni, másik nap pedig jön a cseresznye nagyságú jég és végigveri az országot.

Ilyen időben talán jobban járunk, ha videójátékok mellett töltjük az időt, azok között pedig szerencsére mindig akard egy-két darab, amit teljesen ingyen szerezhetünk meg. A GOG-on éppen a Syberia I & II ingyenes, most pedig menetrendszerűen megjöttek az ingyenes Epic Store játékok is.

Obduction

2016-ban jelent meg az Obduction névre hallgató indie gyöngyszem, ami egyrészt a mai napig is gyönyörű látványvilággal operál, másrészt pedig egy izgalmas és érdekes sztorival köti le a játékost a monitor elé. Egy ismeretlen, idegen világban ébredünk, ahol különböző logikai feladványok során, lépésről lépésre görgetjük fel sztorit és ismerünk rá arra, kik is vagyunk és hol is vagyunk igazából.

Offworld Trading Company

Ezen a héten a második játék is a sci-fi téma körül forog, ráadásul sokkal erősebben, mint az Obduction esetében. Az Offworld Trading Company során egyetlen egy feladatunk lesz, kiéptíeni egy bolygók közötti piacot. Az emberiség ugyanis már kolonizálta a Marsot, a mi feladatunk pedig a piac hibátlan kiépítése a két planéta között. Ez persze koránt sem egyszerű feladat és akár 50 órányi játékidővel is számolhatunk a végigjátszás során.

Siessetek, ne maradjatok le a játékokról, amik kerek egy hétig, azaz jövőhét csütörtök, délután 17 óráig szerezhetők meg költekezés nélkül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!