Új Monster Hunter film érkezik, ezúttal animációs formában

Új Monster Hunter film érkezik, ezúttal animációs formában

Ti láttátok a tavalyi Paul W. S. Anderson-féle Monster Hunter filmet?

Egyszerűen nem fér a fejünkbe, hogy a Resident Evillel tett borzalmai után, hogyan engedhette a Capcom, hogy Paul W. S. Anderson egy másik sikerszériájuk filmes verzióját is szétbarmolja. Ahogy a Kaptár filmek, úgy a Monster Hunter (idehaza Szörnybirodalom) esetében is egy förtelmes, átgondolatlan, fantáziátlan, összecsapott, minden szempontból gagyi mozit kaptunk.

Sokkal jobban járunk, ha inkább azt mondjuk, hogy Monster Hunter film még nem létezik. Szerencsére a Netflix berkeiben készülő új filmnek semmi köze sincs a csapnivaló rendezőhöz, a Monster Hunter Legends of the Guild egy animációs mozi, ráadásul nem is kell már rá sokat várnunk.

A rendezésért az a Seteve Yamamoto felel, akinek munkáját többek között a Transformers mozik, a World War Z és a Deadpool 2 vizuális effektjein csodálhattuk, míg az írásért Joshua Fine, számtalan Marvel rajzfilm írója és producere felelt.

A történet főhőse Aiden, aki egy kis elszigetelt telpülés vadásza, pontosabban csak "vadász lenni akaró vadásza", aki egyik nap egy óriási fenyegetéssel, de segítőkész társak oldalán magát. Az első előzetes rendkívül látványos és izgalmas, reméljük a végső produktum is ilyen lesz és végre kapunk egy remek Monster Hunter filmet.

A Monster Hunter Legends of the Guild augusztus 12-én debütál majd a Netflix kínálatában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!