Augusztusban visszatér a közkedvelt Frontline játékmód

Augusztusban visszatér a közkedvelt Frontline játékmód

Az előzetes benyomások alapján azonban ezúttal nem lesz olyan effektív kreditfarmolásra, mint korábban.

A jól ismert és közkedvelt Frontline játékmód visszatér augusztusban, és összesen négy hónapon keresztül, havonta egy hetet játszhatunk a módban. Az előző cikkünkben ismertetetteken kívül több minden is megváltozik, de ez elsősorban a használható képességeket és járműveket érintik, -a többi változatlan marad.

A korábbi hat képességen kívül megjelenik a Minefield, a Sentinel és a Field Repairs. Az első az Acélvadászban megismert aknamezőhöz hasonlít, de tovább marad fenn, illetve légicsapással leszedhető, a Sentinel a tankunk felderítői képességein javít, míg a Field Repairs az Engineering azon tulajdonságát lopta el, ami a javítózóna javítási idején javít, ezenkívül önmagában is helyreállít egy keveset a tank HP-jából.

A Frontvonal első szakaszát augusztus 16-a és agusztus 23-a között próbálhatjuk ki. A játékmód ezenkívül visszatér szeptemberben, októberben és novemberben is.

A korábbi játékmóddal ellentétben a második front elesése után bevezetik a tier IX-es harckocsikat, amik a Wargaming szerint izgalmasabbá teszik majd a csatákat, de valószínűleg csak a játékmód kreditfarmolási potenciálján szeretnének csökkenteni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.