Rekorddöntő teljesítménnyel lett s1mple a kölni MVP

S1mple újabb MVP díjat szerzett, másfél év online játék után pontosan ott folytatta LAN-teljesítményét, ahol abbahagyta, és még egy ace rekordot is megdöntött.

S1mple évek óta tartó csúcsformája a 2021-es IEM Köln döntőben is sorsdöntő volt. A 3-0-s G2 elleni meccsen 1.80-as HLTV értékelést szerzett Dust2-n, a teljes tornán mutatott játéka élete 15. MVP-díját jelentette, és emellett megdöntötte a nagyversenyen elért legtöbb ace rekordját is – négyet lőtt.  Az alábbi videóban szemügyre vehető S1mple parádés teljesítménye, kronológiai sorrendben:

A Na’Vi győzelme és a G2 jelenlegi felállásának eddigi legjobb eredménye az év első LAN eseményén nem csak azt sejteti, hogy változás állhat be a nemzetközi erősorrendben. S1mple-ék megelőzték az idei év legjobbját – a Gambitet – az Intel Grand Slamen, és a következő három tornából csupán egyet kell megnyerniük az 1 000 000 dolláros bónuszhoz.

A döntő pedig kimagasló nézettségi számokat hozott, egészen 843 369-ig kúszott fel a számláló egy ponton, ami az elmúlt évek egyik legmagasabb csúcsa, és felülmúlta a korábbi nem-Major ESL Köln versenyeket, valamint a berlini Starladder Majort is. Igazán nagy kár a CS:GO szerelmeseinek, hogy az IEM Köln után nem egy újabb LAN, hanem a többhetes nyáriszünet következik, ugyanis is így kiszámíthatatlan marad, hogy esetleg utána is offline mérhetik-e majd össze tudásukat a világ legjobbjai.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!