Hirdetés

Akciófigyelő: Ebben az ingyenes játékban tehenekkel focizhatsz UFO-k ellen

Teljesen elborult focis játék vár most rád ingyen a készlet erejéig.

Hirdetés

Bizonyára ismersz olyan videójátékokat, amelyben nem feltétlen a történelmi hűség, a tökéletes fizika és a mélyen kidolgozott játékmenet tekinthető a legfőbb erénynek. Ebbe a családba tartozik a FootLOL: Epic Fail League, amelyben a klasszikus labdarúgáson csavartak egyet a készítők. A Lion's Shade alkotását Steamen 9,99 €-ért, azaz 3500 forintért tudod most behúzni, azonban az IndieGala - Freebies jóvoltából nem kell fizetned érte. A "nagyon pozitív" értékelések mutatják, hogy nem lett ez egy rossz program, csak egyáltalán nem szabad komolyan venni.

FootLOL: Epic Fail League

A játékban ugyanaz a cél, mint a FIFA-ban vagy a PES-ben, vagyis rúgj több gólt, mint az ellenfeled. Az egész ott kezd el bonyolódni, hogy rengeteg fegyver, pajzs, kütyü és segítőtárs áll rendelkezésedre. Mivel a kiegyensúlyozást nem vették félvállról a fejlesztők, ezért számolnod kell azzal, hogy az őrült buffokat az ellenfelek szintén használják majd, így akár a mesterséges intelligencia legyőzése is kihívást jelent. A móka akkor kezdődik igazán, amikor leülsz multizni. Személyre szabott karaktereiddel elszabadíthatod az őskáoszt, ahol semmi sem az, aminek látszódik. Egy hatalmas őrültség az egész program, pont ezért lehet szeretni hibái ellenére is.

FootLOL: Epic Fail League letöltéséhez nincs más dolgod, mint regisztrálni az Indiegala oldalára, majd ellátogatni a játék oldalára. Miután sikeresen a könyvtáratokhoz adtátok, csak le kell tölteni, majd kezdődhet az őrült labdarúgó mérkőzések sorozata.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: IDC/Games)

Te nézted a labdarúgó Európa bajnokságot?

Hirdetés
Hirdetés
7 db hozzászólás
 • PalFeed 2 hónapja
  xddddd
  0 0 Válasz
 • jedixenon1 2 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Deathwing 2 hónapja
  vicces xD
  0 0 Válasz
 • Detrix 2 hónapja
  Őrült játék, az egyszer biztos.
  0 0 Válasz
 • centre_syrup 2 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • MR_Green1230 2 hónapja
  Biztos jó játék. Nemsokára kipróbálom
  0 0 Válasz
 • PalFeed 1 hónapja
  Én leszek a legtöbbet kommentelő!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés