A világbajnok is belép a sorba: holnaptól elérhető Bugha skinje!

A világbajnok is belép a sorba: holnaptól elérhető Bugha skinje!

A skin mellé egy remek event is érkezik, ahol kvalifikálni tudjátok magatokat Bugha versenyére.

Kyle Giersdorf "Bugha" 2019-ben mindössze 16 évesen húzta be a Fortnite világbajnokságot solo módban, méghozzá mindezt remek teljesítménnyel tette.

Tekintve, hogy futószalagon kerül be a játékba számtalan sztár skinje (nem is kell ugyebár szorosan Fortnite-hoz kötődőnek lenni, hogy csak a legutóbbi LeBron James-re gondoljunk), csak idő kérdése volt, hogy a fiatal profi "bőrébe" mikor bujhatnak rajongói. Nos ez a holnapi nap megtörténik: reggelre már bent is lesz a shopban Bugha szettje!

Az árát jelenleg nem tudjuk, de ha tippelni kéne, akkor 2500 V-Bucks, vagy 25 dollár lehet. A bundle tartalma a következő:

  • Bugha Skin
  • Bugha Elite Style
  • World Champion Bugha Style
  • Zoey Trophy Back Bling
  • Bugha Blades Pickaxe
  • Bring It Around Emote

Bugha tehát az első tartalomgyártó / profi játékos, akinek saját skinje lett. Ez megnyithatja az ajtót más nevek számára is: SypherPK és a NickEh30 ideje is eljöhet a jövőben.

A skin mellé jön a bajnok saját eventje is, a Bugha’s Late Game Arena. A július 20 és 28 között zajló esemény során az a trió, aki összeszed 1500 Hype-ot, kvalifikálja magát a 28-i Bugha’s Late Game Tournamentre. Az event lényege, hogy már a játék végén kapcsolódunk be, tehát kapunk random összeállított louadoutokat, illetve a vihar is zárul be.

Érdemes összerántani a csapatot, ugyanis 100 000 dollár a Tournament összdíjazása!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Képek forrása: https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/world-champion-bugha-is-next-to-join-the-fortnite-icon-series

Kövess Minket!