Gaming: Újabb GTA VI szivárogtatás borzolja a kedélyeket

Gaming: Újabb GTA VI szivárogtatás borzolja a kedélyeket

A rajongók türelmetlenül várják a GTA VI hivatalos bejelentését, addig ezekkel a pletykákkal kell csillapítaniuk az étvágyukat.

A Rockstar Games szeretné az utolsó cseppet kifacsarni a 2013-ban, azaz közel nyolc évvel ezelőtt megjelent Grand Theft Auto V-ből. Az ötödik számozott folytatás a lehetséges összes portot megkapta, vagy megkapja, ami lehetséges jelen körülmények között. Még az újgenerációs megjelenés várat magára, de a fejlesztőket ismerve, erre sem kell már sokat várni. De mi a helyzet a GTA 6-tal? Újabb pletykák érkeztek, amibe lehet kapaszkodni, azonban a hivatalos megerősítés még mindig várat magára.

GTA VI vidámpark Vice City stílusban

A 4chan közösségi fórumon bukkant fel egy kép, amely Fred's Fun Worldjét, azaz hatalmas vidámparkját ábrázolja. Középen a Qunicyworld, valamint Fred Quincy portréja lehet az, amibe kapaszkodnak a rajongók. A GTA V-ben már említették a férfi nevét egy gyilkossághoz kapcsolódó titokzatos levélben, azonban sosem bukkant fel vizuális formában.

GTA VI lehetséges rádiócsatornák

Egy másik képen rádióállomások logói szerepelnek, amelyek akár a GTA VI részei lehetnek. A Fever FM a Vice City egyik kedvelt adója volt, sokan várják, hogy visszatérjen a legújabb kalandban. Helyén kell kezelni az összes kiszivárogtatott képet, videót és információt, ezt sose felejtsétek el. A Rockstar Games egyelőre próbálja rejtegetni a projektet, ami a korábbi epizódok sikereiből kiindulva könnyedén letarolhatja a videójátékos piacokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Képek: Dexerto, borítókép: Rockstar Games)

Kövess Minket!



Szerinted mikor jelenhet meg a GTA VI?