Akciófigyelő: Ingyenes egy 2018-as Diablo-klón, ami csak rád vár

Akciófigyelő: Ingyenes egy 2018-as Diablo-klón, ami csak rád vár

Egy sötét fantasybe csöppenhetsz bele, ha kipróbálod ezt a limitált ideig ingyenes videójátékot.

A pixelgrafika műfajában rengeteg kiváló alkotás került ki a fejlesztők kezei közül, ennek egyik ékes példája a Diabolic. Bár minimalistának tűnhet a kidolgozás, rengeteg munkát öltek bele a készítők ebbe az aprócska programba. A játékosok és a kritikusok egyaránt értékelték az erőfeszítéséket, amely meglátszódik a Steam értékeléseken. Az Indiegala - Freebies oldaláról ingyen letölthető Diabolic jelenleg a "nagyon pozitív" kategóriába esik Steamen, amelybe csak kevés indie játék tartozik az elmúlt évek bő terméséből.

Diabolic

Egy ellenségekben bővelkedő világban kell átkaszabolnod magad a célig, amely a tizedik szint végén található. A szintlépés, a tárgyaid fejlesztése, a képességek elsajátítása mind-mind hozzátesz az élményhez, ebben nem különbözik egyetlen klasszikus RPG-től a Diabolic. Ami különleges benne, hogy nincs osztályrendszere, vagyis te döntheted el, hogy milyen stílusban szeretnéd játszani a karakteredet. Lehetsz egy megállíthatatlan cséphadaró, egy lesből támadó íjász, de lehetőséged van a mágia elsajátítására is. A 2D-s világot jól eltalálták a programozók, néhány órára garantáltan elszórakoztat, ha fogékony vagy az RPG műfajára. A harc nem bonyolut, azonban kell egy kicsit grindolni, hogy a játék vége felé ne érjenek meglepetések.

Diabolic letöltéséhez nincs más dolgod, mint regisztrálni az Indiegala oldalára, majd ellátogatni a játék oldalára. Miután sikeresen a könyvtáratokhoz adtátok, csak le kell tölteni, majd bele is vághatsz a 10 pályás kalandba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Steam)

Kövess Minket!



Te melyik részével játszottál a Diablónak?