Akciófigyelő: Ingyenes a Battlefield 1, így szerezheted meg

Akciófigyelő: Ingyenes a Battlefield 1, így szerezheted meg

Akár teljesen ingyen a tiéd lehet a Battlefield 1, a legendás sorozat egyik, ha nem a legjobb darabja.

Az FPS műfaj egyik koronázatlan királya minden kétséget kizárólag a Battlefield sorozat. Az Amazon és a Twitch közös akciójának keretében a 2016-ban megjelent, a kritikusok és játékosok által magasztalt Battlefield 1-et szerezheted meg teljesen ingyen. Az alábbiakban megtuthatod, hogy mit is kell tenned ezért a kihagyhatatlan ajánlatért.

Ingyenes Battlefield 1 Standard Edition lépésről lépésre

  1. Ha már rendelkeztek Amazon Prime előfizetéssel, akkor egyszerűen látogass el a játék oldalára és néhány kattintás után máris tietek a kód!
  2. Ha nem rendelkezel Amazon Prime előfizetéssel, akkor új e-mail-címmel 30 napig teljesen ingyen kipróbálhatod minden előnyét, így az ingyenes Prime tartalmakat is!
  3. Látogass el a játék oldalára, kattintsd a "Try Prime" gombra és regisztrálj be a 30 napos Prime próbakörre!
  4. Június 21-én lejár az akció, addig tudjátok csak a kódot megkaparintani a Battlefield 1 Prime oldalán!
  5. A kódot július 21-éig tudjátok aktiválni Originen, utána érvényét veszti!
  6. Ne felejtsétek el lemondani a 30 napos ingyenes próbát az Amazon fiókotokban, különben automatikusan levonja a következő havi díjat az 31. napon!

Bár a Battlefield 1 már közel öt éve jelent meg, a mai napig rengeteg aktív játékost találsz a szervereken, akikkel közösen multizhattok több játékmódban is. A Prime akció után garantált, hogy még egyszerűbb lesz társakat találni a hatalmas ütközetekhez, mindenképp próbáld ki a Battlefield-élményt, ha eddig nem volt rá lehetőséged.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha Battlefield játékkal?