Videón s1mple életének egyik legjobb LAN-teljesítménye

Videón s1mple életének egyik legjobb LAN-teljesítménye

Az ace-rekord mellett számtalan mutatóban kiemelkedőt alkotott s1mple az IEM Kölnön, és természetesen akadt pár látványos fragje is.

S1mple karrierje egyik legjobb teljesítményével lett az IEM Köln MVP-je – ennek állított most emléket a HLTV egy fragmovie-ban. Életének 15. MVP-medálja megszerzéséhez nem csak megdöntötte a nagy eseményeken szerzett ace-ek rekordját (négy ilyet lőtt a tornán), de számtalan más mutató szerint is kiemelkedő volt a játéka: KD(+151), DPR(0,54), KPR(0.96), KAST(78,5), ADR(93,1), entry fragek(61), impact rating (1,7) és még sorolhatnánk azokat, ahol az átlagosnál jobb volt, de nem a csúcson végzett.

Az év első LAN-ján elért 1,51-es HLTV ratingje 0,17-tel jobb volt 14 pályán, mint a torna második legjobbjaként szereplő degsteré, igaz, ő csupán 6 pályát játszott. A döntős, tehát ugyanannyi meccset teljesítő játékosok közül electronic volt a második, 1,23-as értékeléssel. Mennyire kiemelkedő s1mple kölni játéka? Karrier átlagot tekintve electronic mostani teljesítményét magabiztosan szokta hozni, míg teljes pályafutását nézve 2014 óta háromszor ért el 1.51-nél jobb ratinget. A DreamHack Open Winter 2017-en, az ELEAGUE Major 2018 főkvalifikáción és a DreamHack Masters Marseille 2018-on éppen csak jobb volt a kölni produkciónál – ezeken 1,52 volt a ratingje –, de a három alkalomból csak egyszer tudta meg is nyerni a tornát (a DreamHack Wintert).

Joggal mondhatjuk tehát, hogy s1mple kölni szereplése a rekordmennyiségű ace-szel megkoronázva egy igazi instant klasszikus a világ legjobb játékosától, amit az alábbi fragmovie is bizonyít:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítóhoz használt kép forrása: intelextrememasters.com

Kövess Minket!