Akciófigyelő: Két játék tölthető ingyen az Epic Games Store oldaláról

Akciófigyelő: Két játék tölthető ingyen az Epic Games Store oldaláról

Újra duplázik az Epic, ismét két játékot tölthettek ingyen limitált ideig.

Ismét eljött a csütörtöki váltás, avagy az Epic Games Store oldalán frissültek a heti ingyenes játékok. Limitált ideig nem kell fizetnetek a Defense Grid: The Awakeningért és a Verdunért. A két játék összesen teljes áron több, mint 8700 forintba kerül, így ismét rengeteget spórolhattok, ha az Epic Gamesről szerzitek be őket.

Defense Grid: The Awakening

A toronyvédelem műfaja egy örök klasszikusnak számít, amelyben a Defense Grid: The Awakening 2008-ban vetette meg a lábát. A hordákban támadó ellenfeleket itt is különböző épületek segítéségével kell megállítanod, azonban a fejlesztők próbáltak csavarni a játékmeneten. Az előrehaladás során egyre változatosabb tornyok és fejlesztések állnak rendelkezésedre, valamint ha élsz az újrajátszási lehetőséget, akkor a program díjazza az erőfeszítéseidet. 

Verdun

2015-ben jelent meg a többjátékos módra építő FPS, amelyben az első világháború frontján szórhatod az ólmot az ellenséges erőkre. A készítők mindent megtettek azért, hogy a realitás talaján maradjanak, amennyire az lehetséges. Ennek érdekében a lövészárkokban kivitelezett hadműveletek nem egyszerűek, ellenben egy-egy jó húzzással könnyedén hatalmas taktikai előnyt szerezhetsz magadnak és társaidnak. Több játékmód is elérhető, így a klasszikus FFA, a Frontlines, az Attrition és a Squad Defense. 

Az ingyenes Defense Grid: The Awakening és Verdun videójátékokat július 29-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Steam)

Kövess Minket!



Te játszottál már telefonon "tower defense" játékkal?