Akciófigyelő: Egy 2020-as, nagyon művészi játék vár ingyen

Akciófigyelő: Egy 2020-as, nagyon művészi játék vár ingyen

A látványvilágra biztosan nem lehet panasz a legújabb ingyenesen letölthető videójátékban.

Egy könnyed indie játékot kínál limitált ideig ingyen az Indiegala - Freebies oldala. A THE ART - Metamorphosisnak már a nevében ott rejtőzik, hogy egy valódi művészeti értéket hordozó programról van szó, amelyben egyre nehezedő feladványokat kell megoldanod. A Steam oldalán pozitív visszajelzések érkeztek a játékosok felől, megéri tehát lecsapni rá, ha szereted ezt a stílust.

THE ART - Metamorphosis

Nagyon egyszerű a játékmenet, de nem is ennek a bonyolítása volt a célja a fejlesztőknek. Egy megnyugtató, relaxáló programot készített a Life Jumb DT csapata, amelyben széttöredezett képek darabjait kell a megfelelő pozícióba rendezni. Eltérő stílusban, korban és országban alkotó művészek festményeivel van teletömve a játék, ezért egy közvetett művészettörténet órának is felfogható ebben a formában. 

A THE ART - Metamorphosis letöltéséhez nincs más dolgod, mint regisztrálni az Indiegala oldalára, majd ellátogatni a játék oldalára. Miután sikeresen a könyvtáratokhoz adtátok, csak le kell tölteni, majd indulhat a relaxáló kirakós.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Steam)

Kövess Minket!



Te mikor voltál utoljára múzeumban?