Activision Blizzard per reakciók: mélységesen elítélik a kiadót

Activision Blizzard per reakciók: mélységesen elítélik a kiadót

Többen is méltatták az ügyet. 

Tegnap már olvashattatok arról nálunk, hogy az Activision Blizzard bizony igencsak komoly pert kapott a nyakába: a nőkkel szembeni súlyos diszkrimináció az oka. 

Egy pillanatig sem lepődhetünk meg azon, hogy a világ nem hagyta szó nélkül az esetet: többen is felszólaltak, és egyikük sem állt a Blizzard oldalára. A Twitch streamer és régi motoros World of Warcraft játékos Asmongold Twitteren osztotta meg gondolatait Twitteren:

"Szégyenletes hallani arról, ami a hírek szerint a Blizzardnál zajlik. Több, mint 20 éve vagyok a kiadó rajongója, nagyon fáj látni, hogy a dolgok ilyen szörnyűségesen alakultak. Egyszerűen elszomorító".

Az OpTic CoD-ot előtérbe helyező tartalomgyártója, Davis ‘Hitch’ Edwards még keményebb szavakkal illette a szituációt: "az egész egyszerűen undorító. Mégis mennyire lehet nehéz az embereket nem egy darab sz**ként kezelni?".

A YouTuber OrdinaryGamers arra bátorította a játékosokat, hogy "töröljék le a Warzone-t, és kezdjenek el rivális játékokat játszani, hogy a Blizzard tanuljon az esetből. A WoW-ot is törölhetik, bár úgyis mindenki váltott már A Final Fantasy 14-re".

Végül Katie ‘Pikachulita’ Robinson, a Twitch streamer zárta a sort egy keserű, de reális gondolattal: „Üdv a valóságunkban”, megjegyezve, hogy „sajnos a nők - főleg mi, fekete nők - számára az Activision Blizzard elleni perben konkrétan nincs semmi meglepő”.

Alapos imázs romlás tehát a kiadó háza táján, meglátjuk, hogy ebből hogy sikerül talpra állni. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Dexerto)

Kövess Minket!