Hirdetés

2021-ben újra itt van a V4 Future Sports Festival!

Elindult a nevezés a több mint 125 millió forint összdíjazású V4 Future Sports Festival selejtezőire.

Hirdetés

Maratoni, nyolcnapos programsorozattal tér vissza idén a V4 Future Sports Festival. A régió és a világ legjobb e-sport csapatait ütköztető verseny a járványügyi helyzetre való tekintettel a nézők számára online térbe költözik, ahol mindenkinek adott a lehetőség, hogy megmérkőzőn a több mint 125 millió forint összdíjazásért.

Mától indul a nevezés a V4 Future Sport Festival első számú kihívásának számító Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) játék online selejtezőire, ahol a nyári időszak alatt ötfős csapatok mérhetik össze tudásukat. Az országokon átívelő kvalifikációssorozat első négy helyezett csapata november 14-21 között személyesen is megmérkőzhet a világranglista legnagyobb sztárcsapataival és a V4 országok nemzeti ligáinak győzteseivel a budapesti nagydöntőben. A selejtező sorozat 25 ezer, míg a nyolcnapos finálé legjobbjai 300 ezer eurós összdíjazásban részesülnek. 

A legutóbbi fesztivál során két nap alatt több mint 21 ezren látogattak ki a helyszínre, míg az online statisztikák alapján közel kétmillióan voltak kíváncsiak a 6 nyelven zajló élő közvetítésekre. Biró Balázs, az Egymillióan a magyar esportért Egyesület elnöke, az esemény főszervezője elmondta, hogy „az idei évben rendhagyó módon, a járványügyi körülmények figyelembevételével a szervezők egy hibrid megoldást vezettek be. A döntőbe jutó versenyzők egy világszínvonalú infrastruktúrával felszerelt stúdióban személyesen mérkőzhetnek meg, míg a szurkolók és sportkedvelők ezúttal online követhetik a küzdelmeket újszerű, digitális megoldások bevonásával.” 

A selejtező sorozat mind a 11 országban, így Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Szlovéniában, Horvátországban, Bosznia-Hercegovinában, Szerbiában, Romániában, Bulgáriában és Macedóniában augusztus 1. és október 7. között zajlik. A kihívásra minden 16 évnél idősebb játékos jelentkezhet, 5 fős csapatokba szerveződve. A döntők küzdelmeit a nézők nyolc napon át november 14. és 21. között az esport1.hu Twitch csatornáján és a rendezvény dedikált YouTube csatornáin követhetik figyelemmel. 

A korábbi évekhez hasonlóan az e-sport fesztivál idén is tartogat még további meglepetéseket. A Counter Strike: Global Offensive ugyanis nem az egyetlen játék, ahol vállalkozó kedvű játékosok mérhetik össze tehetségüket. A szervezők hamarosan lerántják a leplet az esemény másik kiemelt játékáról, ahol a gamerek egyéni mérkőzéseken csaphatnak össze, az előzetes selejtezőket követően pedig a döntő legjobbjai összesen 25 ezer euró díjazásban részesülnek. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te nevezel majd a V4FSF 2021 CS:GO versenyére?

Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • justwalkingmydog 1 hónapja
  Imádom a szavazás válaszlehetőségeit
  0 0 Válasz
 • AndyAoki99 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • BB234 1 hónapja
  gggggg
  0 0 Válasz
 • PalFeed 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Fr33dl1n3 1 hónapja
  Úúúúgy "várom már",hogy ismét 15-30 percenként az arcomba tolják a politikpropagandás videókat! Khm.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés