Hirdetés

Hiko szerint ezért könnyebb VALORANT profinak lenni

A korábbi CS:GO profi kevésbé tartja megterhelőnek a VALORANT és a magánélet közti egyensúlyozást – streamjén magyarázta el ennek az okát.

Hirdetés

A 100 Thieves Valorant játékosa, Hiko, egy azon korai észak-amerikai játékváltók közül, aki a Riot FPS-ében az egyik kiemelkedő csapatban talált magának helyet. Azonban állítása szerint ez egyáltalán nem olyan megterhelő, mint a 2013-tól 2016-ig tartó időszak, amikor akár 8 hónapot is utazott egy évben a nemzetközi CS:GO versenyek miatt top észak-amerikai játékosként.

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a profi CS:GO versenynaptárat, ami minden esportot összevetve a legsűrűbb és legtöbb utazással járó szezonokat jelenti az első Majorök óta – gyakorlatilag minden héten volt egy LAN a világ valamelyik pontján 2018-2019-ben. Igaz, jelenleg minden online zajlik a világban, de Hiko szerint a Riot regionális víziója ezen a téren sokkal kedvezőbb a játékosok magánéletére nézve, és reméli, hogy ez a jövőben is így maradhat. Mint streamjén is mondta:

„A CS eljutott arra a pontra, ahol az év… hét vagy nyolc hónapját utazással töltötted. Amikor 2013-ban még fiatalabb voltam, sokat utaztam. Európába mentünk, ott bootcampeltünk állandóan. Nehéz volt ezt kezelni. … Úgy érzem, hogyha a VALORANT a LoL példáját követi, akkor nem kell majd annyit utazni, többet lehetsz otthon, a legtöbb dolog online van és csak az alkalmi nagy LAN-okra kell elmenni, ettől a LAN-ok sokkal fontosabbak és jelentősebbek lesznek… és kevésbé vesz majd ki a játékosokból, akiknek családja, barátai, barátnője van. … Valószínűleg mindenkinek jobb, ha a scene kevésbé utazásközpontú, mint amilyen a CSGO fénykorában volt.”

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

a borítóhoz használt képek forrása: hltv.org és dailyesports.gg

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés