Mit gondolsz, mit csinál s1mple a pénznyereményeivel?

Mit gondolsz, mit csinál s1mple a pénznyereményeivel?

Egy biztos, nem vesz minden héten új sportkocsit.

Az esportsearnings.com alapján s1mple csak az idén 240,700 dollárt nyert versenyeken, ami teljes karrierét tekintve a nyereményeinek ($926,189) a negyedét teszi ki. Az ukrán játékos hamarosan csak ebből dollármilliomossá válhat, és ilyenkor felmerül a kérdés, hogy mégis mire költi ezt a pénzt vagy a feltehetően magas, havi 20-30 ezer dolláros fizetését?

Sok játékos befektet, ingatlanokat vesznek, vállalkozásba fognak, de persze jut belőle luxusnyaralásra és kocsikra is. S1mple viszont egy streamben elárulta, hogy ő a nyereményeinek jelentős részét a szüleinek adja, vagy ül rajta, és ha kell nekik valami, megveszi.

„Mindig mindent a szüleimnek adok, vagy csak simán nálam marad. Ha a szüleimnek kell valami, akkor megveszem nekik. … A legfontosabb, hogy boldoggá tegyem a szüleimet, szóval ők is azt az életet élvezhetik, amit én.”

Ezt valószínűleg a magas fizetése miatt engedheti meg, ugyanis főleg a korábbi években ritkán keresett ennyit a versenyekkel. 2018-ban – az eddigi legjobb évében – a teljes szezonban keresett annyit, mint most hat hónap alatt, míg például tavaly csupán feleennyit lőtt össze. Ezzel szemben a 20, de inkább 30 ezer dolláros fizetése (ami átlagosnak mondható a top csapatoknál) kényelmesebb, kiszámíthatóbb és jobb jövedelemnek számít a nyereményeknél, tehát szó sincs róla, hogy elosztogatná minden centjét.

2021 már biztosan s1mple legsikeresebb éve, mind anyagilag, mind eredmények szempontjából, de még messze van a vége. A Na’Vi idei formája alapján akár a győzelemért is küzdhet idén a PGL Majorén, ami nem csak a hőn áhított és eddig el nem ért trófeát jelentené s1mple számára, de a koronavírus-járvány miatt elmaradt Rio Major miatt az eddiginél is magasabb, 2 milliós nyereményalap jelentős részét (fejenként $200,000, összesen $1,000,000) is hazavihetné a családjának.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!