Túl az online szakasz felén, torzsiék vezetik az Academy League tabelláját

Túl az online szakasz felén, torzsiék vezetik az Academy League tabelláját

Lekopogjuk, de az eddigiek alapján simának tűnik a továbbjutás.

Torzsi és a mouz NXT immár több, mint egy hete játszik a WePlay Academy League első szezonjában, ahol hét tier1-es CS:GO csapat utánpótlás alakulata ellen bizonyíthatnak. Két fő részből, egy offline és egy azt megelőző online etapból áll a szezon, utóbbi ugyancsak két részre osztható.

Jelenleg még az online szakasz első része megy, ahonnan ha minden jól alakul, torzsiék át is tudják majd ugorni a másodikat és azonnal az offline LAN-ra jutnak. Bo1-es oda és visszavágót játszanak a csapatok, tehát mindenkinek két meccse van az összes ellenfél ellen. Ennek a szakasznak már lezárult a fele, tegnap kezdődtek el a visszavágók, az első forduló után pedig még tovább tudta növelni előnyét a mouz NXT.

Az odavágók során hét mérkőzése volt torzsiéknak, ezekből ötötö sikerült megnyerniük. Tegnap a Fnatic Rising ötösét gond nélkül utasították maguk mögé, ráadásul torzsi olyan 1v4-es helyzetet nyert meg csapatának a 22. körben, amit nem felejt majd el egyhamar a Fnatic. Eddig egyedül a BIG Academy és a Furia Academy tudott erősebb lenni náluk, torzsiék pedig most pont nekik készülnek visszavágni. 

Ma a Furia, holnap a BIG ötöse ellen lépnek szerverre, mindkét csapat orra elől el akarják húzni a pontokat. Jelenleg bár torzsiék vezetik a tabellát, előnyük mindössze 3 pont, azaz egy győzelem. Amíg azonban az első három hely valamelyikén vannak, addig nincs gond, hiszen a top 3 azonnal a LAN-ra jut, a 4-7. helyzettek pedig a Play-Inben küzdhetnek majd az utolsó továbbjutást érő helyért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!