Ezeket nem látod gyakran: top 10 legritkább Fortnite skin

Ezeket nem látod gyakran: top 10 legritkább Fortnite skin

Ha ezek közül megvan valamelyik, szerencsés vagy!

A Fortnite rengeteg skint és kozmetikumot adott ki a játék 2017-es bemutatkozása óta, de vannak olyanok, amelyeket valószínűleg nagyon ritkán láttál a játékban, mert annyira ritkák. No de melyikekről van szó? Íme a legfrissebb lista! 

10. The Reaper

Fortnite The Reaper skin

Nem egy mai darab az akkoriban John Wickre leginkább hasonlító skin: még a Fortnite első részének harmadik szezonjában került be a játékba. A Battle Pass része volt, a 100-as tier kiütésével lehetett megkaparintani. 

2019-ben végül berakta a kiadó az igazi John Wicket, azonban ritkaságban továbbra is a Reaper vezet vele szemben.

9. Royale Bomber

Royale Bomber skin

Egy másik skin, amelyet valószínűleg nem fogsz látni a Fortnite-ban: a Royale Bomber. A skint először PlayStation 4 x Fortnite csomag részeként lehetett beszerezni még 2018-ban, később pedig a DualShock 4 vezérlőcsomag részeként.

Még mindig fellelhető, ha elég kitartóan keresgélünk az interneten, de biztosan nem lesz olcsó, és egyébként sem érdemes rámenni, mivel ez nem egy túl érdekes darab - legalábbis összehasonlítva a Fortnite mai elképesztő választékával.

8. Black Widow

Fortnite Black Widow skin

Először 2018-ban jelent meg a Fortnite Season 10 rendezvényén, a Marvel Avengers: Endgame révén - ez az ikonikus skin 2019 májusa óta teljesen nem volt fellelhető a shopban. Az egyetlen fekete özvegy skin, amelyet eddig láttunk az a Snow Suit, mely megegyezik Scarlett Johannson egyik öltözékével a Fekete Özvegy filmből.

7. Honor Guard

Honor Guard skin

Ha meg akarod kaparintani a Honor Guard skint, nem lesz egyszerű dolgod, mivel csak azok számára érhető el, akik megvásárolják a Honor View 20 okostelefont: így ez a Fortnite történelmének egyik legdrágább bőre.

6. Double Helix

Fortnite Double Helix skin

A Double Helix egyike volt azoknak a skineknek, amelyet a Fortnite rajongói csalódást keltő módon csak drága eszköz megvásárlásával kaphattak meg. Ez egy korlátozott példányszámú Nintendo Switch x Fortnite csomaggal volt megszerezhető, amely egy DLC kódot is adott a játékosoknak.

5. Black Knight

Black Knight skin

Ha a The Reaper kapcsán elmondtuk, hogy nem mai darab, akkor a Black Knightra ez hatványozottan igaz: az első Battle Pass részeként, a 2. szezonban üthettük ki - annak is a legvégén, 70-es szinten még 2017-ben. Ugye te sem sűrűn látod a pályán?

4. Hacivat

Fortnite Hacivat Skin

A Hacivat - amelyet a hagyományos török árnyjáték-karakter ihletett - határozottan az egyik legritkább. Ez a skin utoljára 2018. december 15-én jelent meg a shopban, vagyis több mint 900 (!) nap telt el, mióta legutóbb beszerezhettük a maskarát. 

3. Galaxy

Fortnite Galaxy skin

Amikor az Epic Games kiadta a Fortnite-ot mobilra, a Samsung Galaxy készülékekkel rendelkező játékosokat hívták meg elsőként a tesztelésre. Ez a partnerség egy ideig folytatódott, jó néhány exkluzív kozmetikum kötődött ezáltal új Samsung termékekhez - de egyik sem volt igényesebb, mint az epikus Galaxy bőr.

Ez a darab csak azoknak a játékosoknak volt elérhető, akik Samsung Galaxy Note 9-et vagy Samsung Galaxy Tab S4-et vásároltak, bár néhány rajongó felkereste a Samsung áruházait, hogy bejelentkezzenek az egyik eszközre, és megpróbálják behúzni. A skint 2019-ben a Glow váltotta fel, így már nem tudjuk többé beszerezni. 

2. Renegade Raider

Fortnite Renegade Raider

Lehet, hogy a dizájn nem valami extra, ha összehasonlítjuk a modernebb skinekkel, de a Renegade Raider közkedvelt a Fortnite-ot régóta játszó játékosok körében. Csakis a legeslegelső szezon item shopjában volt elérhető, és a játékosoknak el kellett érniük a 20. szintet, valamint 1200 V-Bucks-ot rááldozni, hogy behúzzák a skint - igazi OG darab.

1. Aerial Assault Trooper

Fortnite Aerial Assault Trooper Skin - Character, PNG, Images - Pro Game  Guides

Bár sokan számítottak arra, hogy a Renegade Raider megszerzi az első helyet, mégis volt egy skin, mely előzött. A Renegade Raiderhez hasonlóan az Aerial Assault Trooper is megelőzte az immár ikonikussá vált Battle Pass bevezetését, és csak az 1. fejezet 1. évadjának boltjában volt megvásárolható 1200 V-Bucks fejében, miután elértük a 15. szintet.

Bár az Aerial Assault Trooper szintkövetelménye nem volt olyan magas, a legtöbb játékos inkább a Renegade Raider megvásárlását választotta, és ő összességében sokkal jobban felismerhető karakterré vált. Ezáltal viszont nem túl sok játékos mondhatja el magáról, hogy megvan az Aerial Assault Trooperre, így emiatt ő a játék legritkább kinézete. 

Nektek megvan valamelyik?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Kövess Minket!