Hirdetés

Rejtélyes, törölt Twitter sztorit hozott magával a legújabb CS:GO patch

Játszottatok már valaha Calaverán?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Rainbow Six: Siege European League 2021

Cowana Gaming vs. Team Secret

Hirdetés

Hajnalban új frissítést dobott ránk, pontosabban a CS:GO-ra a Valve, ami az év frissítése helyet egy meglehetősen jelentéktelen patchre sikeredett. Alig pár sornyi az egész patchnotes, a változások és javítások zöme pedig egy alig használt wingman pályához érkeztek, a közösség néhány óra múlva mégis felrobbant.

Pályák

Calavera

  • frissítettek az ajtó kontrasztján, hogy jobban látható legyen
  • a folyékonyabb mozgás érdekében megváltoztatták kicsit a T létra pozícióját
  • kijavítottak számos pixel és textúra hibát

Általános javítások

  • általánosságban javítottak a játék stabilitásán és teljesítményén

Ez önmagában még kevés lenne ahhoz, hogy mindenki felkapj a fejét, de a frissítést megelőző néhány órában a hivatalos CS:GO Twitteren megjelent egy poszt, egy sztori, amit pár perc után töröltek is. "Counter-Strike", ennyit láthattunk kiírva, ami valószínűleg csak egy baki volt a profil egyik kezelőjétől. A mémgyár persze már beindult és sokan a Source 2-re vagy a Half-Life 3-ra vezetik vissza a bejegyzését, persze a troll szint maximálisra húzása mellett. Tudtátok például azt, hogy a "Counter-Strike" két szó, a "Source 2" ugyancsak, ráadásul a "két szó" is két szó, tehát ez egy megerősítés a Source 2-re...
Viccet félretéve, nem ez az év frissítése,sok minden hiányzik belőle. Hónapok óta várjuk már például azt, hogy a fejlesztők tovább finomítsák Ancientöt. Ennek pont most lenne az ideje, hiszena  tier 1-ben nyári szünet van, jöhetnek a pályákat, a fegyvereket és a gazdasági rendszert érintő frissítések, de úgy néz ki ezekre még várnunk kell.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted mire utal a törölt Twitter sztori?

  • 20 %
  • 13 %
  • 60 %
  • 7 %
Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés