Naptárakat elővenni, megjelent az EPL hivatalos menetrendje!

Naptárakat elővenni, megjelent az EPL hivatalos menetrendje!

Augusztus 16-tól majdnem egy hónapon át nézhetjük a világ legjobb csapatait az ESL Pro League 14. szezonjában!

Az ESL Pro League 14. szezonja augusztus 16-tól szeptember 12-ig fog tartani, a szervezők pedig bejelentették a csoportkörök menetrendjét. Eszerint húsz napon át, napi három Bo3 mérkőzéssel szórakoztatja majd a nézőket a torna. A 24 résztvevő csapat négy, hatfős csoportra van bontva, és ezeken belül mindenki játszik mindenkivel egy mérkőzést a továbbjutásért.

Az egyes csoportok 5 napon át tartanak majd, és az első három napon az alábbi képeken is látható sorrendben követik egymást a meccsek. A negyedik napon viszont nem szerepelnek időpontok, ez a szervezők állítása szerint azért van így, mert a korábbi csoporteredmények alapján fogják beosztani őket. Az ötödik, utolsó napon pedig egyszerre játszik 20:00-tól mindenki, ami elméletben plusz izgalommal járhat majd, hiszen ekkor derül ki, hogy ki jut tovább a döntőbe. A meccsek kezdő időpontjai minden csoport esetében megegyeznek Magyarországon is a képeken feltüntetett közép-európai nyári idővel (CEST).

Az A-csoportban a Heroic, a Bad News Bears, a Vitality, az ENCE, az Astralis és a Spirit játszanak augusztus 16-20-ig, azaz hétfőtől péntekig.

A B-csoportban a G2, a Sinners, a Virtus.pro, az OG, a Complexity és a Renegades játszanak augusztus 21-26-ig, vagyis szombat-vasárnap, valamint keddtől csütörtökig. A képen hétfő szerepel, de az ESL jelezte, hogy hibásan írták ki, az lesz a pihenőnap, nem kedd.

A C-csoportban a BIG, az EG, a fnatic, a Na'Vi, a FaZe és a mousesports játszanak augusztus 27-31-ig, azaz péntektől keddig.

A D-csoportban a Gambit, a TeamOne, a FURIA, az Entropiq, a NIP és a Liquid csapnak össze a csoportkör utolsó napjain, szeptember 1-5-ig, azaz szerdától vasárnapig.

Az ESL Pro League 14. szezonjának rájátszása az utolsó csoport végét követő kedden, azaz szeptember 7-én kezdődik majd és egészen a hét végéig, szeptember 12-ig tart. A rájátszás mérkőzei minden nap 16:00, illetve 19:15 órától indulnak, vasárnap pedig a Bo5 nagydöntő koronázza meg a közel egy hónapig tartó versengést, 16:00-tól.

Természetesen a teljes ESL Pro League szezont élőben, magyar nyelven követhetitek majd az Esport1TV-n.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!