Pletyka: Újradolgozott verziót kaphat a GTA 3, a Vice City és a San Andreas is

A legújabb pletykák szerint a legelső 3D-s GTA-részek felújított változatain dolgozik a Rockstar.

Közel 8 éve annak, hogy a Grand Theft Auto V hivatalosan is megjelent, először még PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra. Hosszú ideje már, hogy ez az utolsó hivatalos GTA-epizód, a Rockstar pedig semmilyen hivatalos információval nem szolgált még arról, mik a jövőbeli terveik a sorozattal kapcsolatban, a rajongók így kénytelenek pletykákra és teóriákra hagyatkozni. Egyik ilyen a közelmúltból a GTA VI kapcsán terjedt el, amikor egy YouTuber a Red Read Redemption 2-ben vélt felfedezni a következő részre utaló jeleket, azonban a legfrissebb szóbeszéd pont a legelső 3D-s részek kapcsán lett felkapott, ami szerint újradolgozást kaphat a GTA III, a Vice City és a San Andreas.

A GamingLeaksAndRumors subredditen az egyik Reddit-felhasználó egy hivatalos GTA fórumon történt beszélgetésre hívta fel a figyelmet, ahol a rajongók egy Mach1bud felhasználónevű alkalmazottal beszélgettek. A beszélgetés alapból is az első három 3D-s GTA-rész újradolgozásáról szólt. Az egyik kérdésre Mach1bud azt válaszolta, hogy "remake" alatt ők is azt értik, hogy nemcsak vizuálisan történne némi ráncfelvarrás, hanem teljes egészében egy újradolgozott verzió készülne el. Grafikailag pedig a GTA 5-nél is szebb lenne a vizuális megvalósítása. A munka pedig több stúdió között lenne mindenképpen elosztva.

Ugyan ezek nem túl konkrét infók, valamint hivatalos forrásból sem lettek megerősítve, a spekulációkra konkrétabban rákérdezve pedig Mach1bud is csak sejtelmesen válaszolt. Ellenben mégis egy alkalmazottól érkezett válasz, ami ad némi igazságalapot a történetnek, ellenben amíg nem maga a Rockstar jelent be valamit, érdemes továbbra is pletyka szinten kezelni az egészet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!