Grand Theft Auto VI-ra utaló jeleket véltek felfedezni a Red Dead Redemption 2 játékosai

Egy, a GTA VI-ra utaló teasert fedezhettek fel a Red Dead Redemption 2-ben, amelyek az eddig kiszivárgott infókkal is egyeznek.

Lassan már a napokat is nehéz számolni, mennyi ideje könyörögnek a rajongók akár csak néhány hivatalos infómorzsáért a Grand Theft Auto VI kapcsán. A Rockstar Games egyelőre csendben van, több kiszivárgott infó, valamint számtalan pletyka így is napvilágot látott - az egyik szerint 2024-25-ig nem valószínű, hogy megjelenik a játék. Most azonban a Rockstar Games másik népszerű nyílt világú címének, a Red Read Redemption 2 rajongói számoltak be arról, hogy a GTA VI-ra utaló nyomokat véltek felfedezni a játékban.

Egészen pontosan egy YouTuber, Strange Man számolt be felfedezéseiről. Bár lehet erre mondani, hogy belemagyarázta a látottakba azt, amit csak látni szeretne, de anno a Rockstar a GTA V-ről az eredeti Red Dead-ben is hintett el anno információt a megjelenése előtt, így akár ugyanez fordulhat elő ismét, ezúttal a GTA VI kapcsán. A mostani esetben egy levél adta a pletyka alapját, amelyben egy Blanco nevű személy a testvérét, Rodolfot szeretné megkérni, menjen el vele keletre. Itt a kelet az egyik pletykát erősítheti meg, mely szerint a GTA VI visszakalauzolja a rajongókat Miamiba, Vice City-be.

A nevek is szintén árulkodóak lehetnek, ugyanis Griselda Blanco egy ismert kolumbiai drogdíler volt Miamiban, a 70-es 80-as években. Tekintve, hogy terjedt a szóbeszéd, hogy a kábítószer-kereskedelem komoly szerepet kaphat a legújabb részben, akár Blanco és Rodolfo lehet a két főszereplő, akit irányíthatunk majd küldetéseink és feladataink során.

Természetesen előfordulhat, hogy csak Strange Man látott bele túl sokat ebbe a levélbe, úgyhogy a hivatalos bejelentésig mindent érdemes óvatosan kezelni, mindenesetre ez a levél lehet jelenleg a legközelebb a feltételezett igazsághoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!