Folytatódik a Y-Games PRO Series, de közel sem teljes a BP5 felállása

Folytatódik a Y-Games PRO Series, de közel sem teljes a BP5 felállása

Szerinted kikkel lép ma szerverre a BP5?

Emlékeztek még a Y-Games PRO Series 2021 versenyére? A szlovák megmérettetésen 22,750 eurót osztanak szét a résztvevő csapatok között, ráadásul a top 4 meghívást kap egy szlovák LAN-ra is, ahol újfent bizonyíthatják majd tehetségüket. Még tavasszal kezdte meg szereplését a Budapest Five is a versenyen, június után azonban kis szünetre vonult a csoportkör, most viszont itt az idő a visszatérésre.

Jelenleg hat lejátszott mérkőzés, három győzelem, két döntetlen és egy vereség után a tabella 5. helyén állnak coolioék, de sok meccs van még hátra, sok lehetőségük lesz még javítani. Például ma este, amikor az ENTERPRISE ötöse ellen lépnek majd szerverre.

A szlovák csapat egy viszonylag friss felállás még. Tavaly tavasszal alakultak meg, két játékosukat pedig pont a napokban cserélték le. Irányítójukat is le kellett cserélniük, ami mindig nagy visszalépés egy csapat életében. Meglátjuk ma mire mennek a BP5 ellen, ahol szintén nem teljes a csapat.

Torzsi távozása után nem találtak fix ötödiket, tegnap pedig FASHR is búcsút intett a Budapest Five-nak, ma este sem fog már játszani. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan kikkel állnak majd ki fleavék, de az biztos, hogy este 7 órától már lehet gyülekezni az esport1tv Twitch csatornán és az Esport1 beépített felületén is, hiszen élőben láthatjátok majd a csapat Bo2-es összecsapását.

A mai menetrend:

  • 19:00 - Budapest Five vs ENTERPRISE (Bo2)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!