Cole, Ljunberg és a többiek: ők is hős kártyát kapnak a FIFA 22-ben!

Cole, Ljunberg és a többiek: ők is hős kártyát kapnak a FIFA 22-ben!

Vannak köztük ismertebb és kevésbé ismertebb játékosok is.

A FIFA 22 egyik nagy újdonsága, amellett, hogy nagyszerű plusz tartalommal bővül például a karrier mód, az Ultimate Teamet érinti. Az EA Sports ugyanis kitalálta, hogy itt az idő bevetni a hősöket a játékban, így az ősszel megjelenő új epizódnak már szerves részei lesznek a FUT Heroes lapok is. Ezekről bővebben a korábbi cikkünkben olvashatsz.

Nem csak azt tudni már, hogy mi fán terem ez új típusú kártya, de egyre másra jelentik be azokat a neveket, akik ilyen formában lesznek játszhatóak a FIFA 22-ben. Nem is oly régen megosztotta az EA, hogy a Manchester United jelenlegi edzője is kap ilyen lapot, így hosszú idő után újra ott lehet a virtuális gyepen a norvég. Egyébként rajta kívül is már elég nívós volt a lista, hiszen Sami Al-Jaber, Fernando Morientes, Diego Milito vagy éppen Di Natale neve is meg lett erősítve. Most egy újabb adag korábbi labdarúgóval bővül a hősök kerete:

David Ginola: Ginola Var tartományban született. Tíz szezont játszott hazájában, mielőtt 1995 júliusában a Paris Saint-Germain mezét az angol élvonalbeli Newcastle Unitedére cserélte. A szigetországban 2002-es visszavonulásáig megfordult a Tottenham Hotspurben, az Aston Villában és az Evertonban. Legsikeresebb éveit viszont a PSG-ben töltötte, itt 115 meccsen 33 gólig jutott.

Joe Cole: Talán kevesen tudják róla, de 2003-ban a Chelsea 6 600 000 fontot fizetett a West Ham-nek a kitűnő középpályásért. Claudio Ranieri alatt nem sikerült a kezdőcsapatba kerülnie, pár nappal az átigazolása után a menedzser a CSZKA Moszkva csapatába akarta küldeni kölcsönbe, viszont Cole a Chelsea-ben maradt. Háromszoros angol bajnok lett, és a szurkolók 2008-ban megszavazták a Chelsea legjobb játékosának.

Alekszandr Mosztovoj: Karrierje legnagyobb részét a spanyol Celta Vigóban töltötte. Itt kapta az El Zar (A cár) becenevet. A spanyol együttesben 235 mérkőzésen 55 gólig jutott, valamint 2000-ben megnyerte velük az Intertotó-kupát.

Jerzy Dudek: 60-szoros lengyel válogatott labdarúgó. Profi labdarúgó karrierjét a lengyel Concordia Knurów-ban kezdte 1991-ben. 1995-től 1996-ig a szintén lengyel Sokół Tychy szolgálatában állt, ezután igazolt a holland Feyenoordhoz. 2001-ben került az angol Liverpoolhoz, akivel 2005-ben UEFA- bajnokok ligáját nyert. 6 év után hagyta ott a liverpooli csapatot a Real Madrid CF kedvéért, majd pályafutását a Királyi Gárdánál fejezte be.

Jürgen Kohler: 20 éves pályafutása alatt megfordult az FC Kölnben, a Bayern Münchenben, a Juventusban és a Borussia Dortmunban is. A hátvéd 1990-ben Németországgal világbajnokságot, 1996-ban pedig Európa-bajnokságot nyert.

Fredrick Ljunberg: 1998-ban írta alá szerződését az angol Arsenal-nál. A csapat 3 millió fontot fizetett érte, ami akkor rekordösszegnek számított egy svéd labdarúgóért. Ljungberg szenzációsan mutatkozott be az Arsenalnál, debütáló mérkőzésén 3–0-ra verték meg a Manchester Unitedet. Ljungberg a 2001–2002-es szezonban jó formában volt, az Arsenal pedig megnyerte a Premier League-et és az FA-kupát is.

A galériát és a játékosok értékeléseit a képre kattintva érheted el:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: www.ea.com

Galéria

Kövess Minket!