Hirdetés

Twitch: Egyértelműbbé teszik, hogy miért bannolják a streamereket

Megpróbálja a Twitch egyértelműsíteni, hogy pontosan mikor és milyen adásban történt az a szabályszegés, amiért ban/felfüggesztés jár.

Hirdetés

A világ legnagyobb streaming platformján rendszeresen történnek határozott idejű kitiltások és végleges permabannok. Ezekben az esetekben a tartalomgyártónak semmilyen kapaszkodója nem volt eddig, csak megtippelni tudta, hogy pontosan hol, mikor és milyen módon szegett szabályt. Erre a furcsa helyzetre a legjobb példa DrDisrespect csatornájának végleges elsötétedése, amelyre azóta sem kapott magyarázatot a rajongók hatalmas tábora. Ez vagy azt jelenti, hogy a Doki nem osztotta meg a Twitchtől származó információkat a banról, vagy egyszerűen ő sem kapott semmilyen konkrét indokolást. A Twitch ezen szeretne változtatni legújabb frissítésével, amelyben a részletesebb tájékoztatást tűzték ki célként.

A Twitch Support mostantól részletesen leírja majd a felfüggesztett felhasználóinak annak a tartalomnak a címét, amelyik miatt megtörtént a büntetést. Emellett még a dátummal is kiegészítik az értékes információt, így a streamer elég pontosan be tudja lőni, hogy melyik adásában követte el a szabályszegést. Ez egy nagyszerű döntés a Twitch részéről, mivel az átláthatóság eddig nem volt az erőssége ezeknek az akár egész karriereket meghatározó ítéleteknek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Téged bannoltak már valaha Twitchről?

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés